Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna aaannnkkkaaa

Boli mnie..

Polecane posty

Gość raz dwa trzy znikasz ty
bo mnie wkurwiaja takie matoły chodzace co to nic koorva nie wie a na kafe durne topiki zakłada i truje dooooope ludziom...co za pojebaną trzeba byc zeby tak głupie pytania zadawać...wypierdalac wszystkie w chooooj

Gość smutna aaannnkkkaaa
dziekuje jeszcze raz :) Mam jeszcze jedno pytanie.. W sumie to wydaje mi sie, ze znam na nie odpwiedz, ale wole sie upewnic. No wiec czy dwa dni po okresie sa dniami nieplodnymi?

o ja piereeeerrrrdole...już chyba głupsza byc nie mozesz...JA PIERDOLE CO ZA GŁĄB...ILE TY MASZ LAT???10????NO PRZECIEŻ TO KOORVA NAWET BACHORY W PODSTAWÓWCE WIEDZĄ!!!!!!!!!!!

raz dwa trzy... - ale nikt ci nie kaze naprawde nic pisac :) Juz sie tak nie denerwuj! 🌻 dla Ciebie - uśmiechnij sie!

WYDAJE CI SIĘ ZE ZNASZ ODPOWIEDZ....NO BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, MAM NADZIEJE ZE BZYKASZ SIE Z WIBRATOREM BO NIE MA CHYBA TAKICH OGRANICZONYCH FACETOW ZEBY NA TAKIEGO POLMOZGA POLECIELI....HAHAHAHAHAHHAHAHA:P:P:P:

Gość smutna aaannnkkkaaa
Niewazne.. Pojde juz bo mam dosc tego obrazania.. A Tobie Kefirek naprawde dziekuje.

Nie smuc sie.......niektórzy ludzie nie są normalni, tak bywa........Powodzenia! :)

Smutna, nie powinnas sie stresowac, jednakze organizm kobiecy plata czasem figle, poza tym plemniki tez zyja jakis czas :) Zmierzam do tego, ze wszystkiego wykluczyc na pewno sie nie da :) ale bądź spokojna :) Pozdrawiam!

buahahahahahahahahhaah..idz debilko poczytaj sobie troche na temat swojej macicy bo w choooja nic nie wiesz...wypierdalac bo zmykam ten topik!!!!!

raz dwa trzy znikasz ty to Ty wypierdalaj jak Ci sie nie podoba. patologiczna idiotko z patologicznej rodziny

iska bj..tobie zdaje sie juz napisałam co o tobie sadze pustaku wiec rowniez wypierdalaj w choooj!!!