Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romyntyczna kasia

ROMANTYCZNY WEEKEND-GDZIE??

Polecane posty

Gość gość
Uważam, że Murzasichle to wyjątkowo urokliwy kurort górski, w którym super spędza się czas. Noclegi powinieneś znaleźć tutaj kasprowy-zakopane.pl ale jak chcesz dostać pokój w sezonie narciarskim to go wcześniej zarezerwuj. Co rok tam wypoczywam i jestem zadowolony. Blisko zarówno do miejscowych wyciągów narciarskich jak i do samego Zakopanego a pokoj***ardzo dobrze wyposażone.

Gość gość
Jakbym miał polecać konkretne miejsce to może Orlica w Szczawnicy. Byłem tam parę miesięcy temu i bardzo mi się okolica spodobała. Blisko do szlaku na Sokolicę, daleko też wcale nie było do przystani flisackiej. Ogólnie przyroda, świeże powietrze, wszędzie dookoła góry, zupełnie inny klimat niż w mieście...Można wypocząć. Ośrodek ma swój portal - www.orlica.com Jest tutaj trochę info o okolicy, zdjęcia pokoi i cennik.

Gość metr sześćdziesiąt w kapeluszu
Up z tym gó‪wnem. :classic_cool:

Gość gość
Dość długo szukałem odpowiedniego miejsca na zorganizowanie warsztatów w mojej firmie i bardzo się cieszę, że zdecydowałem się na ten hotel. To był bardzo dobry wybów. Hotel spisał się wzorowo jeśli chodzi o organizację, cała oprawę spotkanie, w tym wyżywienie, pokoje, opiekę nad uczestnikami, atrakcje. Polecam i z całą pewnością to nie był mój ostatni pobyt w tym miejscu.

Gość gość
W tym roku trochę z żoną staramy się jeździć po Europie, i byliśmy chociażby w Wiedniu na weekend. To była wycieczka przez biuro Gryf - http://gryftravel.pl/wieden. Czasami jeździmy sami, ale powiem że jednak przez biuro wygodniej, o mniej rzeczy samemu trzeba zadbać, po prostu wsiadam w autokar i już niczym się nie przejmuję, biuro załatwia transport hotel wyżywienie.