Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca..

poradzicie mi cos???

Polecane posty

Gość pytająca..

jak to jest z tym seksem po porodzie?? mam dylemat, otoz u mnie minelo 7 tyg, ale nadal krwawie, jednak juz tak leciutko, minimalnie. Czy moge juz uprawiac sex?? lekarz powiedzial ze wszystko w porzadku, rana ladnie zagojona ale radzil poczekac jeszcze z tydzien, wlasnie ze wzgledu na te krwawienie. I mam pytanko do was? czy mimo wszystko moge sie jednak kochac?? czy cos sie stanie?? Niewiem, poradzcie. Z gory dzieki za odpowiedzi

Gość tak cie swędzi

Gość SanSan
ja juz po 2 tyg zaczelam kochac sie z mezem, ale ja juz wtedy nie krwawilam, mialam minimalne plamienie jezeli jest to krew to poczekalabym jeszcze troche

Gość pytająca..
to nawet nie jest krew, tylko jakas wydzielina taka jakas...

Gość pytająca..
ale to naprawde takie resztki minimalne

Gość SanSan
to napewno odchody poporodowe-tak to sie nazywa mysle ze spokojnie mozesz z mezem wspolzyc :) gorzej jakby to byla zywa krew no i najwazniejsze jestes przebadana przez gina, wg mnie jezeli nie przeszkadza Wam to minimalne plamienie to mozecie zaszalec ;)

Gość pytająca..
SAnSAn dziekuje ci bardzo za rade. wlasnie to chcialam uslyszec ale wolalam sie upewnic. A moze ktos jeszcze sie wypowie o swoich doswiadczeniach???

Gość Jasssssssnneeeee
Kobieto-puknij się w głowę! Po co pytasz obcych ludzi skoro masz jasne zalecenie od lakarza....?!

Gość pytająca..
taaaa, ale lekarz nie radzil wspołżyc, a nie kategorycznie zabronil, wiec sie pytam o rady.. takie dziwne??