Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BardzoBardzoZła

Powinnam być zła?

Polecane posty

Gość BardzoBardzoZła

A więc jest sobie wieczór, czekam na Mojego kochanego chłopaka, gdy nagle on mi pisze czy nie będę zła, że nie wpadnę, bo kolega go wyciągnął na piwo. Mnie zamurowało. Sorry, ale jak się ktoś umawia z kimś to tego się trzyma:/ Czy oschłość z mojej strony będzie na miejscu?

Gość Ciam__
Ja bym była zła że tak mnie olał .

Gość BardzoBardzoZła
że nie wpadnie*

ja bym nie byla zla...no bo przeciez gdyby wiedzial ze kolega wpadnie to na pewno by sie z Toba nie umawial...

Gość BardzoBardzoZła
napisał do mnie smsa ` zła ? ` a ja na to, że tak bo jak sie umawiamy to się umawiamy, tym bardziej, że dziś szczególny dzień w naszym związku i chciałam go spędzić przy tobie, ale jak wolisz piwo to twoja sprawa a on na to ` Eh ty, ty..` się wysilił chłopak;/ Odłożyłam telefon i nie mam zamiaru mu nic odpisywać ;|

a wiesz jak to z facetami...koledze nie powiedza, ze nie bo sa umowieni z dziewczyna.. niektorzy tacy juz sa ..:) pozdrawiam

Gość to takie gadanie ble ble
lepiej wygadać się na forum:) i problem sięrozwiąże sam:)

ja bym się cieszyła, że mogę w spokoju pooglądać Na wspólnej a potem you can dance i boskiego Piroga-niestety-geja :D

Gość BardzoBardzoZła
MrówkaZ ale kolego do niego nie wpadł, po prostu przez smsy mu zaproponował wyjście ;/

Gość a ja powiem......
a jak się często spotykacie?

Gość BardzoBardzoZła
Nieznany Sprawca - o wiele ważniejszy i jestem pewna, że tego meczu nie obejrzy. Nie mogę powiedzieć jak często, bo to zależy od tygodnia itd., ale za niecałe 2 tyg. jedzie na studia do innego miasta i będziemy się widzieć tylko w weekendy i to nie zawsze, więc myślałam, że każda chwila jest dla niego cenna, ale cóż przeliczyłam się

i to jest sedno Kobiecych pragnień hi hi:)

Gość BardzoBardzoZła
studentka małolatka? ciekawe

ja mysle ze nie powinnas i tak sie denerwowac, po prostu dac mu troche luzu i nie naciskac Go ze dzisiaj akurat nie przyjechal. Zrob tak, on wybral kolegow to Ty jutro idz na spotkanie z kolezankami :) proste jak budowa cepa:)

Gość a ja powiem......
hmm, jak wyjeżdża do innego miasta to pewnie też chce przed wyjazdem trochę pobyć z kumplami. Fakt, że nie ładnie jak ktoś w ostatniej chwili odwołuje spotkanie, tym bardziej że nie był to jakiś istotny powód. Mógł sie wczesniej umówić z kumplami (czy z kumplem) że sie spotkają na piwie. Ale jeśli w ostatnim czasie i najbliższym macie sie spotykać często, to odpuściłabym sobie złość. powiedziałabym tylko, że nie odwołuje sie w ostatnim momencie spotkania z powodu kumpla i na razie tyle. Chyba że częsciej to mu się zdarzało. Ale z drugiej strony: jak będziesz teraz się złościć to nie spędzicie miło czasu przed jego wyjazdem.... więc może z tego powodu lepiej sobie odpuścić

Gość BardzoBardzoZła
to co mam byc dla niego milutka jakby nigdy nic?

ja byłbym zły

Gość a ja powiem......
nie jakby sie nic nie stało. powiedz mu wyraźnie że Ci przykro, że byłas zła bo Cie wystawił do wiatru. Ale jak się będziesz za bardzo wściekać, obrazac itp to ostatnie dwa tygodnie przed wyjazdem spędzicie w głupiej atmosferze. Więc pomyśl co warto

Gość BardzoBardzoZła
nie odpisałam mu na tamtego smsa ` eh Ty, Ty..` i przed chwilą znowu napisał do mnie ` com?`. Odpisać mu na to?

Gość BardzoBardzoZła
Nie chcę by spłynęło to po nim jak po kaczce, bo już nieraz mu odpuszczałam pewne rzeczy i niestety po jakimś czasie je powtarzał

Gość a ja powiem......
hmm, możesz mu np napisać że samej Ci sie nie chce siedziec więc poszłaś sobie z koleżanka do: knajpy, kina, czy co tam...

Gość BardzoBardzoZła
jestem podziębiona i niestety muszę wygrzewać się w domu :(