Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shaarei

Pomóżcie mi kochane - JAK SIĘ UBRAĆ NA ŚLUB I WESELE PRZYJACIÓŁKI

Polecane posty

Kochane Kobitki! Prosze o pomoc! Mam 24 lata, 170 cm wzrostu i ok.66-67 kilo żywej wagi. Jeszcze tydzien temu było prawie 72 :O Ale ja tu nie o kilogramach. Nie mam pomysłu na strój weselny. Chciałam ubrać jakąś ładną sukienkę, ale wiecie - ja mam szerokie biodra, masywne uda i ramiona, na brzuchu mam wałki :O Odchudzam się już od miesiąca, bardzo intensywnie od tygodnia, ale nie zdąże do wesela zrobić z siebie gwiazdy :O Wesele jest 4go października. Chciałabym wyglądać olśniewająco, gdyż znajomi nie widzieli mnie kilka lat, mam wspaniałego przystojnego chłopa u boku :P więc chciałabym zrobić wiecie wrażenie :) Mam za to szczupłe łydki, dość duży biust i twarz nawet dosyć dosyć jak się pomaluję :P Jestem brunetką, mam włosy do pół pleców, chciałabym iść do fryzjera jakąś ładną fryzurkę sobie trzasnąć no wiecie :) ale bardzo chciałabym mieć ładną kreacje dopasowaną do moich krągłości. Macie jakieś pomysły??? Proszę podpowiedzcie mi!!! :) 🌼 dziękuję z góry!

Gość nerka to ja
jesli masz masywne uda a ładne łydki to może coś za kolano... To po pierwsze.. Zeby fałdki na brzuchu nie były widoczne to może jakieś marszczenie w talii czy coś... i dekolt ładny w litekę V skoro fajny biust :)

Gość zyczliwa13
sluchaj ja cie blagam - tylko nie poskrecane loczki tak jak robi sobie wiekszosc kobie na wesela - loczki duzo brokatu koniecznie TIPSY i tafta... polecam proste wlosy, gladka klasyczna fryzura; jesli chodzi o stroj to szlechetne kolory typu granat i glebokie szarosci, butelkowa zielen, dyskretny makijaz i ozdoby ze srebra.. wiem ze pewnie wiekszosci pan ktore chadzaja na wesela taki styl sie nie podoba, trzeba wszak wygladac strojnie.. wiec blagam chociaz o te wlosy...... czesto jestem zazenowana jak widze te glowy cale w loczkach no jak u aniolka albo owieczki.... slodkie..

Gość dokladnie.......
zgadzam sie z przedmowczynia.. to tez zalezy na jakiego rodzaju idziesz wesele - jesli przyjecie weselne w remizie to wyglad jaki opisala kolezanka jest ok, ale jesli na skromne przyjecie to podpisuje sie obiema rekami.. no i dekolt kochana dekolt mam podobne dylematy jesli chodzi o figure - dyskretny dekolt nie zawadzi... :D

Gość nerka to ja
tez tego nie lubię :)

Gość 4 kilo w 5 dni ubaw po pachy

Gość zyczliwa13
no prosze jest nas tu kilka .. a jak idziesz na wesele to te loczki wszedzie... mam nadzieje ze moje kolezanki zrobia mi prezent i nie przywala sobie takich fryzur na moje przyjecie :) (chociaz watpie.... tak ciezko rezygnuje sie z piekna i pokusy bycia ksiezniczka choc na chwile.. nie wiem czemu ale to sie faktycznie zludnie kojarzy z ksiezniczka:D patrz studniowki)

Gość uegdygyd
mam podobną figurę i wystąpiłam w podobnej kreacji http://i44.photobucket.com/albums/f14/debora25/218878741.jpg poza tym fryzjerka dobrała mi fryzurę, miała rozpuszczone włosy a u góry lekko spięte i pofalowane, jak znajdę link z podobą fryzurą to wkleję, do tego klasyczne czarne buty na obcasie zabudowane efekt murowany

Gość no byc moze
ale te masywne ramiona? moze lepiej taki delikatny rekaweczek malutki ...

Gość nerka to ja
no mniej więcej o cos takiego mi chodziło..:) tylko przy masywnych ramionach i dużym biuście dałabym raczej sukienkę na ramiączkach, takich grubszych nawet, a raczej zwęzających się ku górze i dekolt w V :)

Gość zgadzam sie z nerka
zreszta slyszalam ze w takim dekolcie kazda kobieta wyglada dobrze.... chodzi o takie ramiaczka laczone na karku :)

Gość uegdygyd
no ja akurat miałam taką, poza tym lekko opaliłam sie w solarium (nie spaliłam tylko opaliłam) podobnie jak modelka na zdjęciu, sukienkę mialam biało- czarna, ale bardzo podobny fason, no i fryzura ładnie sie komponowało, fryzjerka sama mi dobierała

może i ubaw ale fakt jest faktem. A co do rad życzliwej - to posłucham się Ciebie kochana :) Rzeczywiście miałam w planach loczki ponieważ mam bardzo rzadkie włosy, wyglądają dobrze po prostowaniu tylko kilka godzinek, zresztą i tak się plączą i pierzą ale nie jest źle. Chcę ładnie wyglądać ale nie bazarowo. No i biżuterię srebrną mam bo kupiłam sobie niedawno bez okazji bardzo ładny -moim zdaniem - naszyjnik. Delikatny ale fikuśny więc będzie pasował. A tipsów nie nosze, bo mam swoje paznokcie więc jesli się nie połamią to będzie w sama raz na raz :) A co myślicie o złotych wysokich szpilkach?? Np do czarnej sukienki??

Gość uegdygyd
tylko nie zakładaj białego boelrka:O 99% bedzie miec bolerko podobnie jak loki :O ja sukienkę mialam na cienkich ramiączkach

Gość nerka to ja
jak chcesz, ale ja bym Ci radziła coś takiego jak wkleiłam :)

Gość nerka to ja
tzn chodzi mi o samą górę, bo za kolano jest ok :)

Gość uegdygyd
włąsnie taką miałam tylko w kolorze czarno białym:) na ramiączkach z szarfą w talii:) ale bolerko wyrzuciłam:) poza tym licz się z tym ze podobne sukienek bedzie duzo:) jak ja byłam to 50% kobiet miało podobny fason

a takiej fryzury jak ten kok śliczny to nigdy sobie nie zrobie - nie mam na całej głowie tyle włosów co ta pani modelka na zdjęciu w jednym kosmyku - niestety :O

Gość uegdygyd
eee spokojnie:) ja też nie mam buszu na głowie, mam cienkie proste włosy do połowy pleców. Ale pokaż fotkę to fryzjerka wyczaruje ci cudo na głowie. Ja tak zrobiłam, może nie mialam identycznej fryzury ale podobną:)

Gość olenna
co do loczkow - wiecie loczki loczkom nierowne.. wiem o co chodzilo zyczliwej - takie typowe loczki no wszystkie wiemy o co chodzi.. ale jak trafi sie dobra fryzjerka albo chocby kolezanka :) to nie zrobi ci takiej ondulacji na glowie, mozna zkrecic fajne loki, takie \"polamane\" - dla wlosow jakie opisujesz mysle ze bylyby w sam raz.. i baw sie dobrze kochana - dobry nastroj i usmiech to podstawa udanej zabawy! jeszcze z fajnym facetem... :)

Gość uegdygyd
aaa jeszcze w tej fryzurze jest trick spójrz włosy u góry są gładko zebrane a u dołu rozpuszczone co sprawia ze jest ich więcej. Ja nie miałam pokreconych na loki tylko fale:) Na długich włosach super to wygląda:)

Gość a masz
nigdy do duzego biustu i obfitych ramion nie ubieraj czegos na cienkich ramiaczkach!! i nigdy polamanych lokow:) niech Ci fryzjerka delikatnie podtapiruje i upnia niby niedbale a sukienka- moze taka jak nerka pokazala? dobry pomysl miala jezeli bardzo chcesz koka fryzjer moze Ci zrobic go na gabce (tak, gabce do kapieli albo jej czesci przynajmniej)

olenna racje masz całkowitą tylko wiesz - nie chce żeby mi dokuczali że jestem gruba czy coś, aż tak źle nie jest, dlatego szukam czegoś wyjątkowo ładnego i stosownego na wesele. nerka - ta sukienka cappuccino bardzo ładna :) Ta fioletowa też ale pierwsza ładniejsza :) Czegoś takiego poszukam :) I mam znajomą fryzjerkę ale w mieście oddalonym od mojego rodzinnego o 250 kilometrów :/ A wesele odbywa się w rodzinnym miescie a ja tu nie mam żadnych sprawdzonych fryzjerek bo nigdy tu do fryzjera nie chodziłam. Zawsze koleżanki na mnie eksperymentowały. Dopiero na studiach poznałam super babeczki, niestety za daleko do nich mam :O