Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shaarei

Pomóżcie mi kochane - JAK SIĘ UBRAĆ NA ŚLUB I WESELE PRZYJACIÓŁKI

Polecane posty

Gość lokiii
a jak zobic takie polamane loki?? ja mam cienkie wlosy i odwieczny z tym problem - nie moge sobie ich gladko upiac bo mam b wysokie czolo :/ a "baranek" tez nie wchodzi w gre.. zwykle konczy sie na fryzurrze z ktorej nie jestem nigdy zadowolona... przed studniowka bylam u fryzjera i po powrocie z domu rozczesalam ten tapir co to go mialam na glowie i jakos upielam sama.. a prosilam wlasnie o taka fryzure "zamierzony nielad", luzne i swobodne upiecie - niestety wbrew pozorom ono wlasnie jest najtrudniejsze i wyamag umiejetnosci, zeby przetrwalo noc...

dramaqueen - świetna ta sukienka, ale koleżanki wyżej mówią że nie dobre są cienkie ramiączka. Ja już sama nie wiem, czy ja w czymkolwiek będę dobrze wyglądać :(

Tak, przeczytalam opinie dziewczyn ze szersze ramionka i cienkie ramiaczka to zly pomysl, ok, ale wyobraz sobie ze ta sukienka ma nieco szersze ramiaczka? I co Ty na to? :) W kazdym razie szukam teraz kolejnych fajnych kiecek dla Ciebie

Gość olenna
ooo, ta czerwona b ladna:)

Gość lokiii
przepraszam ze sie wcinam ale naprawde nie wiem jak zrobic polamane loki :D slyszalam cos o zawijaniu wlosow w folie aluminiowa?

Bardzo ładna :) Na razie jestem w UK ale w piątek wracam już do Polski po roku emigracji więc muszę pochodzić po sklepach i wybrać coś najodpowiedniejszego z sukienek, w fasonach jakie proponujecie :) Dziękuję za wszystkie za rady buziaczki kwiatuszki 🌼 🌼 🌼 DOBRANOC :* :)

Gość zyczliwa13
no i zmyla sie:D

Juz poszlas, szkoda bo pomyslalm sobie ze mozesz przeciez narzucic szal skoro te ramionka tak chcesz ukryc. daj spokoj sobie z tymi bolerkami, sa tragiczne i kazda je nosi. nara

Jeszcze mi troszkę do pakowania rzeczy zostało - cały dobytek musielismy sprzedać albo oddac :) A resztę zabieramy do Polski. Nie mogę się doczekać bo nie byłam w Polsce okrągły rok :( - a wszystko przez szefa debila ale to osobna sprawa. Ide popakować, w między czasie będę odpisywać :)

Gość STYLISTKA ZAWODOWA
http://www.allegro.pl/item436883516_sukienka_wieczorowa_promees_bezowa_40_wesele.html po pierwsze jesli nie jestes zadowolona z figury (za duzo kg) nie wybieraj sukienki ktora tak jak ta wyzej ma tiul pod spodem, PRZEZ TO SPRAWIA WRAZENIE CIEZKIEJ. i jeszcze bardziej pogrubia ze tak sie wyraze. jesli chcesz odwrocic uwagę od brzuszka, wybieraj sukienki odciete pod biustem i dalej lejące. smialo bedzie pasowala taka: http://www.allegro.pl/item435455714_vila_piekna_sukienka_brudny_roz_nowa_l_wesele.html i nie przejmuj sie ramionami, biodram, wybieraj rzeczy kobiece podkreslajace figure, to wbrew pozorom WYSZCZUPLA!!