Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga99

jak robić loda

Polecane posty

Gość olga99

mam pytanie . jak faceci lubia mieć robionego loda . czy są jakieś szczególne miejsca . ssać ? uciskać? doradzcie

Gość zapytaj sie chłopa -
on wie najlepiej

Gość nie radze robić w domu
taniej wychodzi kupić gotowe lody

Gość stara_panna
odrobilas lekcje?

Gość no wlasnie powiedzcie
mi ostatnio moj facet powiedzial ze nie czuje, zebym go ssała.... ale mi było wstyd...:( powiedzcie o jakichs tajnikach....

Gość otto przepis
Składniki: 500 ml mleka, 8 żółtek, 150 – 200 g cukru, 250 ml śmietany kremówki Przygotowanie: żółtka utrzeć z cukrem. Mleko zagotować i wlewać małym strumieniem do naczynia z żółtkami wstawionego do garnka z wrzątkiem. Cały czas ubijać. Gdy masa zgęstnieje, zdjąć z ognia i dalej ucierać, aż do ostygnięcia. Śmietanę ubić i wymieszać z żółtkami. Przełożyć do maszynki do lodów lub do innego naczynia. Lody włożyć do zamrażarki (pamiętać o mieszaniu). Do tego typu lodów można dodawać różne dodatki, należy robić to na końcu ale przed włożeniem ich do zamrażarki. Proste lody owocowe Składniki: 3 żółtka, szklanka mleka, szklanka owoców (maliny, truskawki, poziomki), torebka cukru waniliowego, szklanka cukru. Przygotowanie: żółtka utrzeć z cukrem, aż cukier się rozpuści. Mleko zagotować, do gorącego wsypać cukier waniliowy, wymieszać, następnie wlać do żółtek, ubijając trzepaczką. Dodać zmiksowane owoce i ostudzić, cały czas mieszając. Wstawić do zamrażalki.

ale macie poczucie humoru hohoho🖐️

Gość olga99
to ze napisalam 99 to nie oznacza ze mam 9 lat.

Gość olga99
ja tu problem mam a wy jaja sobie robicie, nie chcecie sie podzielic wiedza

Laski....no zadna nie wie jak dobrze facetowi zrobic loda?:/

Gość boli mnie kark
wiemy, wiemy.. ale ciagle instrukcje nam sie znudzily, pojdz na zywiol...

Gość Doświadczony33
Robienie loda nie polega tylko na ssaniu, którego zresztą prawie się nie odczuwa. To po prostu wielka SZTUKA, to przychodzi z doświadczeniem. Jak facet chce czuć ssanie to niech włoży sobie do rury od odkurzacza i go włączy ;) Było już na forum: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3162124&start=30 post JackXL-a Miłej lektury :)

Słuchaj na tym forum nie wiele sie dowiesz zapraszam na e mail z chęcia z Tobą pogadam kowalczyk_k@vp.pl

olga99 napisz do mnie to podpowiem, nie robiłas tego nigdy??

Gość olga99
Mam już skończone 14 lat!

to ucz się w szkole tabliczki dzicino

Gość ja 16p
haha kurwa ja pierdole 14 lat i cie juz takie żeczy interesują??;d;p haha

Gość TAK JAK Z ZIMNYM LODEM
liżesz lekko języczkiem, wargami pomalutku itp

Gość Wspólna
Słuchaj młoda jestem prostytutką i mam w tym duże doświadczenie .Każda kobieta inaczej robi przyjemność ustami ,a każdy facet inaczej odbiera tą przyjemność.Jeśli już na prawdę chcesz to zrobić to zacznij od czułego całowania (najlepiej po brzuchu).Zbliżaj się powoli do rozporka nawiązując cały czas kontakt wzrokowy z partnerem.Kiedy już będziesz miała przed sobą członka zacznij od samego lizania czubka.Potem zacznij lizać od góry do dołu (nie zapominaj o kontakcie wzrokowym).Następnie weź go do ust i trochę przytrzymaj w ustach aby sprawdzić gdzie dosięga język ,ile uda Ci się wziąść do gardła.Jeśli robisz to pierwszy raz to nie staraj się wziąść całego weź tyle ile dasz rade ,a resztę członka pieść ręką. Jeśli przejedziesz 2 razy ustami po członku będziesz wiedziała co dalej masz robić . (Ja w wieku 14 lat zaczęłam prostytucje ,nie przejmuj się tym co piszą o twoim wieku ) :)

Gość ja P
a rob sobie loda rob... tylko ze takie glupiutkie jak ty dziewczynki rozchylaja bardzo szeroko szybko nogi... a poznije sie dziwia ze och... zostaly "zgwalcone" tylko zapominaja ze pozwolily na to... zajmij sie czyms innym anie obciaganiem.. seks nawet oralny jest mily i pryzjemny, ale najlepiej byc nie tylko dojrzala fizycznie ale tez psychicznie, bo zly ruch faceta i uraz zostanei ci na cale zycie glupiotka dziewsczynko..

Gość rasowa suczka
Właśnie skończyłam sie kochac z moim przystojniakiem,uwielbiam jak mnie ostro pieprzy wylizuje jego boskiego penisa do czysta bo daje mi tyle przyjemności. dziewczyny róbcie swoim facetom dobrze ustami bo są tego warci!! kocham mojego Tomka, chyba nie ma lepszego faceta od niego... chce zeby mnie ruchał do końca życia!!

Gość Byłaczternastka
Na dobrego loda trzeba mieć dobrego nauczyciela,do którego masz zaufanie.sama zaczynałam w Twoim wieku,olej tych,którzy chcą Cię gnoić.to podstarzali histerycy,którzy mają córki w Twoim wieku,zakładają im białe skarpetki+lalka pod choinkę.facet któremu to robisz ma chyba świadomość,że jesteś nowicjuszką.odpowiednio doświadczony,cierpliwy,czuły-zrobi z Ciebie mistrza.sprawi,że będziesz to uwielbiała robić tak jak ja i zgłębiała tą przyjemność.trochę techniki,potem własna inicjatywa i wyobraźnia.numerem jeden jest mężczyzna,który będzie dojrzały na tyle,żeby Cię nauczyć.osiedlowe wpychanie siusiaka do buzi sobie odpuść.pokaleczyć się możesz;P

Gość capitan
14lat i juz sie chce kurwic. Zastanow sie co ty robisz. Jak bedziesz dawala cipy to wpadniesz i bedzoesz misla jeszcze bardziej zjebane zycie. Najbardziej to bedzie szkoda dziecka. Matka kurwa i w dodatku nieletnia

Gość gość
Przede wszystkim musisz być dojrzała i musisz tego kogoś naprawdę kochać wtedy takie pytanie nie będzie Ci potrzebne bo sama instynktownie będziesz wiedziała co robić... Ja najpierw całuję i lekko gryze4jego namiętne usta, potem lize jego szyję, schodze niżej, do jego torsu który całuję lize i wtulam się w niego. Idę niżej, całuję jego brzuch, piszczec dłońmi tors. Gwałtownie ściągam jego bokserki patrząc jednocześnie w jego oczy. Nachylam się nad jego sterczacym penisem jednak odwracam głowę i namiętnie całuję i ściskam jego uda. Potem przechodzę do jajek które lize całuję i biorę do ust po to żeby possac. Znowu całuję brzuch (on już nie może się doczekać żebym wzięła go do ust). Wracam do jajek, lize-mowie mu ze kocham jego sterczącego drąga- biorę go na chwile do ust jednak znowu idę do góry, on nie może już wytrzymać łapie mnie za moje długie włosy i kieruje nad niego. Biorę go do ust i energicznie lize jego główkę i wedzidelko, mówię że go uwielbiam ze jest moim Panem a ja jego suka i potem biorę go całego i mocno o******* aż Mój Skarb wystrzeli wszystko prosto w moje usta. Kocham to...