Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna pytajaca

gadugadu

Polecane posty

założyłam sobie nowy nr gg, i zapisalam sobie nr kolesia, któremu nie dalam jeszcze swojego nr (dluga historia). Czy on moze wiedziec o tym, że ktos czyjego numeru on nie ma, ma jego numer? Mógłby to sprwdzić?

Gość odpowiem555
nie może, ale jak do niego napiszesz to przecież wyświetli mu sie nr piszącego, jeśli natomiast ma uruchomiona opcje , żeby nie przyjmować nieznajomych to nigdy nie dostane tej wiadomości, ale jeszcze nie słyszałam żeby ktoś miał uruchomiona te opcję. pozdro

Gość forbidden snowflake
hmm slyszalam opinie,ze jest taki program,ktory pozwala to sprawdzic..ale ja sie na tym nie znam,zapytja kogos kompetentnego moze...

Gość odpowiem555
forbiden- program o którym mówisz to inwigilator , słuzy do zupełie czego innego, ale i tak nie działa już - gg zablokowało możliwośc korzystania z tego

dzieki za info!! Nie, nic do niego nie pisałam, posługuje sie jeszcze starym numerem.. Chodziło mi głównie o to czy on wie, ze jakiś uzytkownik moze miec jego numer, nie majac tej osoby zapisanej na swojej liscie kontaktow? Nie chodziło mi o to by sprawdzic czy ktos jest dostepny czy nie (niewidoczny, niedostepny) Tylko czy moze wiedziec ze ktos sie nim interesuje...

Gość odpowiem555
nie może tego widzieć , ale jeśli wybrał opcje , że jego status widzą tylko osoby, które on ma liście , to nie będziesz widziała jego statusu

ale mnie nie chodzi o status, tylko popatrz: załozylam nowe gg, zapisalam swoich znajomych i te osobe tez ale jemu nie dalam swojego nr gg. Pytanie: czy on moze jakims cudem odkryc, ze ktos spoza jego listy kontaktow, ma jego nr gg na swojej liscie?

Całe szczescie. Znacznie mi ulżyło. Dzięki :)

Gość a taka jedna pytająca
no i wlasnie ponoć linux to umożliwia :o Wie ktoś cos wiecej na ten temat ??

Gość a taka jedna pytająca
upik

Gość ubik678
Mając konnekta i odpowiednią wtyczkę , można zobaczyc kto ma nas na swojej liście gg Nie wiem czy to jeszcze działa ale działało Trzeba poszukać w google