Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

mam ochote isc i sie zabic ,az tak mi zle

Polecane posty

Jest mi zle ,wrocilam do domu po 21 ,jest zimno ,mam same problemy chce mi sie plakac i mam ochote zeby ktos mnie przytulil ale nie ma kto...chce wracac do Polski ,tesknie za przyjaciolmi ktorzy zawsze pocieszali ,mialam poprostu do kogo isc i sie wyzalic a tutaj?wracam z pracy ktorej teraz nie mam i nie mam do kogo buzi otworzyc ,kazdy siedzi w swoim pokoju :( czasem lukasz wyjdzie pozaczepia itp itd ale ja chce zeby mnie przytulil ,pocalowal i powiedzial cos na poprawe humoru...zycie w uk jest chujowe ,chce do mamy!!! 😭

Wracam dopiero za ok 4-5 tygi na studia narazie musze tutaj zostac ,przynajmniej na bilet zarobic hehe zreszta na drugie nie chce wracac ,zakochalam sie tutaj i wiem ze jak wroce to bede beczala za nim ... dzis sie nie widzielismy a brakuje mi jego usmiechu ,jego glupich uwag oraz jego rozesmianych oczu...

no cos nie oplaca sie ja nic nie odlozylam do kraju worce z zerowym kontem ale i tak to traktowalam jako przygode . tutaj zeby cos odlozyc trzeba zarabiac min 500 f na tydzien

Chce mi sie beczec ,jest tak chjowo zle ze tragedia ... mam ochote isc i skonczyc ze soba choc wiem ze tego nie zrobie -nie warto aczkolwiek mam juz dosc zycia tutaj 2 miechy wystarczy nigdy tutaj nie wroce ,nie potrafie zyc bez rodziny bez przyjaciol ...

Gość spendyourtimeonme
a jak wrocisz to bedziesz za nim beczala

łatwo mowic wpadlam po uszy ... :( ale chooj z tym teraz ,jest mi zle nie z powodu lukasza a z powodu tego ze nie mam nikogo kto by mnie przytulil i pocieszyl nawet tutaj widze ze nie mam na kogo liczyc ,zycie jest choojowe