Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimoza6210

jak powiedzieć facetowi dość

Polecane posty

Gość mimoza6210

Mam problem z którym sama nie mogę sie uporać.Mianowicie mam 46 lat jestem po rozwodzie.Były mąz poszukał sobie inna.Ja poznałam rok temu człowieka który dał mi oparcie w trudnych chwilach po rozstaniu z męzem.Jednak kiedy razem zamieszkaliśmy po jakimś czasie okazało się ,że jest z nim coś nie tak.To znaczy nie kochamy się juz dwa miesiące bo on albo nie ma wzodu albo przedwczesny wytrysk.Nie pomagają rozmowy na ten temat.Prosiłam o leczenie lecz stwierdził ze nie będzie się truł zadną chemią.Twierdzi ze mnie kocha.Ja jednak ze swej strony mam wątpliwości.Jestem /tak mówią/atrakcyjną kobietą i brakuje mi normalnego wspólzycia z facetem.Nie umiem jednak zakończyć tego związku.Jak to zrobić.Bo nie widzę perspektyw w takim układzie.Proszę podpowiedzcie coś.Dzięki

Gość a kochasz go
?

Mimoza6210, moim zdaniem powinnaś jasno powiedzieć swojemu facetowi że albo weźmie się za leczenie swoich dysfunkcji seksualnych i zacznie cię zaspokajać, albo się rozstaniecie. Jeżeli on na to nie zareaguje, to zwyczajnie wyprowadź się od niego (lub odwrotnie, jeżeli mieszkacie w twoim mieszkaniu).

Gość Dziedzic Pruski
jesu, wyobraziłem sobie seks z 46-latką ... :O:O:O:O:O

dziedzic niejedna 46latka wyglada lepiej niz wpsółczesne nastolatki :O tybardziej z tą współczesną modą;) Powiedziec zwyczajnie DOSC!!1 wóz albo przewóz ;)

cytat....."Twierdzi ze mnie kocha.Ja jednak ze swej strony mam wątpliwości"..... Mimoza---> dziwie sie, ze dla ciebie, kobiety mającej 46 lat, to że facet może miec chwilowe problemy, jest to wyznaczniekiem MIŁOŚCI !!! :o zal.pl :o

Gość kikikikjah
oj dzieci :P prrzeciez 46 letnia kobieta nie jest stara :) nawet 80 uprawiaja seks nie tylko mlodziez :P

Gość c o zaaa świniaaa
porąbana krowa, facet jej pomagał, a jak on ma problemy, to ta go rzucić chce :O

Gość kikikikjah
ma racje ,jak on nie chce niz zrobic z problemem to znaczy ze juz sie nie chce dla niej starac a to znaczy ze jej nie kocha ot i tyle moze tylko szukal opiekunki na stare lata :P To ze jej pomogl nie znaczy ze ma sie nim zajmowac do konca zycia :P Ona tez chce mu pomoc w jego problemie ale on nie chce a jak nie chce to niech spada.

Gość Dziedzic Pruski
Mały newrusku, spokojnie bo ci żyłka w mózgu pęknie 30 latki są :classic_cool: 35 też ale 46 to już koorva krok od starości :O

O tym newrusku to do mnie? Nie oceniaj wszystkich swoją miarą... Dzieci mnie nie złoszczą :O Są 35 latki? A 36 latki to już emerytki? Jesteś niedojrzały jak zielony banan :O

Gość boziuuuuuuu
ile ja bym dała, żeby facet nie chciał kochać się ze mną często .... różnica temperamentów to jest poważny problem Sex nie jest wyznacznikiem miłości. Jeśli pod tym względem nie dopasowaliście się, to najlepiej się rozstać.

Gość mimoza6210
ci którzy w wulgarny sposób odpowiadają na problem,który wcale nie jest błahy nie wiedzą wiele o życiu.Szkoda że swoimi wypowiedziami zaśmiecają forum.Dziękuję wszystkim poważnym ludziom za to że poświęcili swój czas na odpowiedz w tym temacie.To ze mam 46 lat nie oznacza wcale ze czuję się jak babcia.Nie ubliżając babciom.Jeśli ktoś chciałby pogadać więcej chętnie to zrobię Pozdrawiam

Gość po prostu ...
musisz być stanowcza i postawić jasno określone warunki,jeśli to nie pomoże ,to odejdz .dobrze ,że masz duży temperament i ochotę na seks...na pewno znajdziesz kogoś z kim się dopasujesz🖐️