Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiony jestem

co to moze byc? cholera zaczynam sie dołowac

Polecane posty

Gość zdziwiony jestem

otoż na moim "ptaku" od pewnego czasu czuje dziwne zgrubienie. jest mniej wiecej w polowie jego długości, pod skóra ( umiejscowione od góry) taka grudka wielkości hm... cos jak taka mała mrówka pod skórą. :) (na pewno nie są to mieszki włosowe i gruczoły łojowe) niby to sie nie powieksza niby nie boli ale.. jest! a kiedys nie bylo i mnie to martwi. wie ktos z Was co to moze byc? no bo przeciez nie pojde z "tym" do lekarza. dodam jeszcze ze nie tylko czuć ale rownież widac to zgrubienie (przypominajce troche kształtem faktycznie mrowke) gdy naciagne w tym miejscu skore. nie uderzyłem sie w niego ani nic z podobnych rzeczy. gdy jest w "zwisie" to rzadko to czuje natomiast im wiekszy wzwod tym bardziej wyczuwalne. moze ktos z Was ma podobnie? :)

Gość ja mam to w
musiales zajebac chujem o sufit

Gość pomaranczowy persona non grata
ja też mam - lekarz sie śmiał że od walenia konia porobiły mi się żylaki :D

Moim zdaniem to splot żylny. Ale na wszelki wypadek zapytam: Czy angażowałeś się w jakiegoś rodzaju praktyki seksualne wysokie ryzyka ? Np. w seks bez prezerwatywy z obcą ci osobą ? Jeżeli tak, to owa grudka może być objawem pierwotnym kiły.

Za mało napisałeś, najlepsza byłaby fotka. Ale nie całego małego, bo ciekawy nie jestem, a tylko tego miejsca. Stawiam na żylak. Jeśli nie jest widoczny bez erekcji, to na bank

Gość ddddddddd
mrówka wlazła Ci do pisiora :-D