Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luxeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Niedługo mam ślub a............................

Polecane posty

Żółtych zębów nie mam ale idealnie białe też nie są... a kurcze niedługo mam ślub... chodzi mi o to czy ta reklamowana pasta blenda med luxe napawdę pomaga. wcześniej miałam 3d white i guzik pomogła.... :( a jak jest z tą??? miał ktoś???

Gość ponoć...
działa czarna pasta ze szczoteczka elektryczna na wybielenie zębow-tak czytalam,bo niektorzy juz sprawdzili...ja mam biale szkiwo,uzywam Blenda Med,moja siostra tez i ma bardziej zolte szkliwo i niestety zadna pasta nie pomoga,tylko wybielenie u stomatologa..

widziałam już ten temat keidyś ale nikt nie odpowiadał tam... a boję się że mi się zrobią nadwrażliwe zęby... :( a na wybielanie u dentysty paski, lasery i inne mnie neistać. wiecie, na ślub idzie dużo kasy...

Ja się tym nie mogę nadziwić, całe życie macie takie zęby jakie macie ale przed ślubem nagle wszystkie głupiejecie i chcecie je wybielać. Jak to jest że wcześniej Wam to nie przeszkadzało a teraz nagle jest to życiowy problem?

Gość oOoOop
no właśnie :)

Gość domyna86
zadna pasta do zebow nie wybiela zebow,moze jedynie i to w malym stopniu usunac pzrebarwienia np. po kawie, jak chcesz wybielic to tylko ustomatologa. ja placilam 800zl.

Gość ojc zapomniałam nazwy
ja mam uzywam prawie miesiac ,po 2 tyg mialo byc bialo :P niestety nie jest, roznica jest naprawde niewielka choc jest . Polecam ci paste z rossmana ,zapomniałam nazwy :( oni maja tam kilka roznych past o tej samej nazwie w cenie od 12 do 25zl .ja kupowalam ta tansza w promocji 11,99 zl i naprawde byla extra ,zeby po niej nie byly nadwrazliwe :) idz do rosmana napewno zauwazysz te pasty ,pisze na nich ze sa wybielajace :)

Gość doktorowaaaa
Bzdury, bzdury. Żadna pasta nie wybieli Ci zębów. Może wypłukać osad, przypolerować szkliwo ale kości Ci nie wybieli. Niestety w tej materii reklamy niestety kłamią. Wiele pas bazuje na ukrwawianiu lepszym dziąseł przez co efekt bieli zębów jest złudnie zauważalny ponieważ im bardziej czerwone dziąsła tym bardziej widać jasny odcień zęba. Jedyną na prawdę skuteczną metoda jest wybielanie albo nakłądkowe (nocne) albo jednorazowa wizyta u dentysty (całkowicie bezpolesna i z ogromnym efektem). Ta druga metoda jest bardziej radyklana więc polecam metodę nakłądkową. Dwa tygodnie i masz znacznie jaśniejsze zeby.

zawsze w szkole średniej i wcześniej miałam bielutkie zęby. teraz ma studia troszkę je zaniedbąłam (TROSZKĘ TYLKO) no i przestały być tak białe jak kiedyś. mało czasu - studia, przygotowania do ślubu... ledwo się wyrabiam ze wszystkim. Czy u kogoś ta pasta spowodowała jakieś kłopoty z zębami?? bo: meriiigoooold nie używajcie pasty blend-a-med. pracuje w gabinecie stomatologicznym i wszyscy stomatolodzy pracujący tam przestrzegają przed tą pastą. jeśli ktoś się ich pyta jakiej najlepiej używać. jest bardzo agresywna, ściera szkliwo, odsłania szyjki zębów i powoduje ich nadwrażliwośc.

juz znalazlam to Beverly Hills :) naprawde jest dobra :)

Gość ukgkbh
by bylo taniej niz u stomatologa to kup preparat w aptece do wybielania zebow, on okolo 100 zl kosztuje chyba

ale ta od rossmana na pewno nie powoduje nadwrażliwości? bo nigdy nie miałam nadwrażliwych zębów i nie chciałabym mieć :)

dla mnie przed ślubem wydatek 100zł to mjątek ;)

ja tej rosmanowej dlugo uzywalam i nic mi nie bylo :) wczesniej uzywalam paskow whinterfresh i po nich zeby bolaly :(

Kup w aptece Białą Perłę to zel do wybielania szkliwa + silikonowe nakładki na zęby( trzed założeniem na zęby trzeba zamoczyc we wrzatku żeby zmiękły)Naprawde działa.Koszt 50zł.

Gość prsba dokafeteriuszy
kup nsa allegro paski amerykanskiej firmy Crest whitestrips supreme te najmocniejsze ,kuracja trwa 7 dni a efekty sa swietne:) ,nie tylko ja tak twierdze ,duzo moich kolezanek z zoltych zebow maja biale krysztalki cena pasko 70-80zl-ale na prawde warto

Gość prsba dokafeteriuszy
bhatta biala perla ma tylko 3% srdoka wybielajacego a te paski 14% wiec bez komenatrza -uzywalam biala perle -ja trzeba uzywac 2-3 miesiace zeby byly jakiekolwiek efekty..pozatym meczace sa te nasadki...

behatta i prsba dokafeteriuszy - podstawowe pytanie :) czy nie ma efektów uboczych?? bólu zebów zniszczonego szkliwa itp??? jak długo używa się tych past??????

Proponuję preparat z apteki: Biała perła. Kosztuje ok. 50 zł. Najpierw miałam wybielać zęby u dentystki, ale niestety - nie udało się. Finansowo itd. Sama mi ten preparat poleciła. Jest naprawdę ok. A w pasty wybielające nie wierzę. Jeśli masz nadwrażliwe zęby, to do ich mycia stosuj na czas wybielania pastę Elmex i płyn Elmex - zielone. Powinno pomóc. Poza tym - nie martw się. Zawsze jest jeszcze photoshop i fotograf będzie mógł sam zadbać o Twój śnieżnobiały uśmiech na zdjęciach. No i odpada pomysł użycia jasnej szminki. Im ciemniejsza, tym zęby wydają się bielsze.

???????/ :) up

Gość ksjfherhgjwk
pij codziennie szklane tlustego mleka 3,5 % no może 2 ... Myj zęby codziennie i po każdym posiłku (szczególnie po wypiciu kawy) i używaj płynu do płukania jamy ustnej... TO DZIALA ...!!!