Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egz28

Czy komuś wyszedł test negatywny a potem okazało się że jest w ciąży?

Polecane posty

Gość egz28

Hej,mam pytanie odnośnie testów ciążowych,czy któraś z Was robiła test który wyszedł negatywny (jedna kreska-brak ciąży) a potem okazało się,że jednak jesteście w ciąży???? Ja właśnie robiłam test (4dni przed @)i niestety jedna krecha,bardzo chce zajść w ciąże i łudzę się,że może stanie się cud i test się pomylił....

Gość ojc zapomniałam nazwy
niestety nie jednej neg wyszedl a pozniej byla w ciazy tak wiec jest szansa :) idz do przychodni i zrob badanie krwi 20zl i bedziesz zaraz wiedziala napewno :)

Gość ijjjjijlijlijlijlijl
mi

Gość egz28
Dzięki!! Jest nadzieja,ale z badaniem z krwi (na Bhcg) wstrzymam sie jeszcze 4 dni,poczekam na @ która mam nadzieję NIE PRZYJDZIE!!:)

Gość egz28
Do ijjjjijlijlijlijlijl: A kiedy robiłaś test?Przed @? Pamiętasz może jaki to był test? Ja robiłam Bobo Test,podobn b.czuły..

to masz cierpliwosc ja bym nie wytrzymala gdybym sie starala i pewnie w labolatorium bym byla z tydzien po owulacji hehehe

no czytajcie dobrze przeciez napisala ze 4 dni przed spodziewana @

Gość egz28
Pewnie poszłabym na badanie z krwi od razu,ale ja mam tak pokłute żyły od badań,że każe wkłucie potwornie mnie boli i często mdleje,a jeśli będę w ciąży (OBY!!!!!!!) to będę i tak dużo badań robić,więc oszczędzę jeszcze żyłki,niech się odbudują do poniedziałku,wtedy z samego rana polece:)