Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda.........

Nowy temat, wejdźcie........... proszę!!!!

Polecane posty

Gość młoda.........

chce pracować w rachunkowości (w jakiejś firmie, księgowa np.) ale nie wiem jaki kierunek wybrać w szkole średniej - czy iść do lieceum na kierunek mat-informatyczny czy na ekonomie bo: ''Ekonomista Jak to szkola srednia to idz na ten matematyczny. bo na studiach na wiekszosci kierunkow ludzie jesli wylatuja to przez matematyke lub fizyke. dobre przygotowanie z matematki przyda ci sie na wszytskim. ''' '' dvbxzv jeśli chcesz pracować w bankach, księgowości czy na podobnych stanowisku to wybierze kierunek pokrewny z ekonomią bądź rachunkowością, sama matematyka i informatyka NIC Ci nie da... zawsze tam wymagane są podstawy ekonomi... i takich ludzi poszukują...'' Tyle, ze ta druga osoba chyba mówi o studiach (tak mi się wydaje) A można by iść do śedniej na mat-inforatyczno albo fizyczny a na studia na ekonomię???????? co sądzicie????

Gość młoda.........
up up up

Gość Ciam__
Nie idź do ekonomika tam jest taki poziom że nawet pięciolatek by sie dostał . Mat - Fiz lepszy ;d

Gość młoda.........
no to najlepiej na mat - fizyczny lub matemat.???? a później na studiach ewentualnie ekonomię (O ilę nie zmienię zdania)??? jak sądzicice???? dobry pomysł???

Gość młoda.........
zamiast matemat. miało być informat. czyli - mat-fizyczny lub mat-informatyczny a później może ekonomię??? bo jestem z matmy na prawdę dobra i sądzę że sobie poradzę i tu i tu tylko nei wiem który keirunek lepszy. ale chyba jednak tak jak piszecie nie ekonomie a matme. macie jeszcze jakieś rady???

Gość WKU - odroczenia.......
idź na matmę , ale uważaj bo jak się nie przyłożysz to będą problemy :D no chyba że dobra jesteś z matmy i ci z łatwością szedł ten przedmiot w gimnazjum.

Gość młoda.........
Z matmą u mnie problemów (nie chwaląc się) ale nie ma w ogóle. Chcę nawet na koniec 3gim mieć 6 :).... Skłaniam się więc ku mat-fiz jak piszecie, ale z fizyką jest trochę gorzej niż z matmą. Mam zawsze na koniec roku 4 albo 5, ale do matmy to na serio w ogóle nic się nie musze uczyć praktycznie -wszystko z lekcji wiem a z fizyki to musze się uczyć bo już jest z fizyką u mnie dużo gorzej. Rozumiem ją i nauczycielkę też mam dobrą (Tak samo jak od matmy) ale jednak mam do tej fizyki wątpliwości....

Gość Ciam__
a infa lepiej ci idzie ? Jesli nie masz trudnosci z matma to bedziesz mogła lepiej przyłozyc sie do tego drugiego przedmotu .

wiesz co ? ty się nie zastanawiaj , ty idź na tą matmę ! Nawet nie wiesz jak mało ludzi w polsce zna się na matmie a matma to przyszłość. Idź na matmę bo to jest chyba najprostsza droga do dużej kasy :D Matematyk znajdzie pracę wszędzie :D pozdrawiam i podziwiam cię z uznaniem :D:D:D pozdro

Gość Ciam__
WKU - odroczenia..... - zgadzam sie z toba . Jak ja zdawałam do liceum fizyczka zachecała dziewczyny na mat-inf mat- fiz bo jest duze zapotrzebowanie na kobiety w naukach scisłych ;.

Gość młoda.........
Dzięki za odpowiedzi wam dziewczyny ale jedno pytanie: A co to za różnica czy chłopak idzie na mat-fiz czy dziewczyna??? :) ;}

różnica jest taka że chłopak siedzący w klasie w ławce ma w spodniach penisa a dziewczyna cipkę. To chyba tylko ta różnica :D a tak poważnie : Żadnewj nie ma różnicy

Gość młoda.........
no to czemu napisała, ze jest duże zapotrzebowanie na dziewczyny w mat-fiz???? skoro płeć nie ma znaczenia??? :D

Gość młoda.........
podnoszę wątek :) może ktoś ma jeszcze jakieś rady? :)

Gość młoda.........
ej a wypowie się ktoś jeszcze??? Chodzi mi teraz o to, czy w liceum na profilu mat-fiz jest ciężko%

Gość młoda.........
ucięło kawałek.... :( Cały temat jeszcze raz: ej a wypowie się ktoś jeszcze??? Chodzi mi teraz o to, czy w liceum na profilu mat-fiz jest ciężko? Tzn. trudny materiał, dużo nauki??? CI co byli na tym profilu jak to oceniacie i gdzie pracujecie/???

Gość Ciam__
Hej . Z tymi kobietami to jak nam fizyczka tłumaczyła że kobiecie łatwiej znaleźć prace w naukach ścisłych niż mężczyznom . Nei weim czemu ale tak mówiła .. ;ppp Czemu ty chcesz być księgową to takie nuuuuuuuuuuuuudneee ..?