Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siem poytam

Czy kobiecie po 40 wypada nosić stringi ?

Polecane posty

Gość siem poytam

Gość salamandrrra
tylko pod warunkiem, .że nie będą wystawione na widok publiczny :D

Gość oczywiście że tak

Gość siem poytam
czyli zdania są podzielone :( tył już nie ten :(

Moja mamunia ma 48 lat i nosi praktycznie tylko stringi :D moja koleżanka ma 41 latek i też nosi stringi :) i nawet znajoma pani ze sklepu wiem że nosi tylko stringi a ma ok. 50 latek (kupowałyśmy kiedyś razem bieliznę stąd wiem tak wogóle ;) ). A poza tym uważam że skoro masz ochotę chodzić w stringach to powinnaś je nosić i nie patrzeć czy wypada czy nie :)

Gość siem poytam
zawacki-> spokojnie na gimnazjalistów się nie rzucam :)

jeszcze mi ładnych pare latek do 40 brakuje :P ale myślę że to nie kwestia wieku a zadbania, jak się dba o dupe to będzie jędrna jak u dwudziestki ( mam taką nadzieję ...) ;)

zawacki nie zamierzam zniżać się do poziomu na któym Ty prowadzisz dyskusję także daruję sobie komantarze do Twojej wypowiedzi. Tym bardziej ze jak widze Ty nie masz najmniejszego pojęcia jak piękne i zadbane mogą być kobiety po 40.

Gość zuzanna47
Mam 47 za sobą nigdy nie czułam się dobrze i wygodnie w stringach choć próbowałam je nosić.Najwygodniej jest w klasycznych lekko elastycznych zabudowanych majtkach. Lubię nosić natomiast pończochy - samonośne i do paska. W zimie obowiązkowo 2-ga para ciepłych majtek.Rzadko noszę spodnie i tak mi jest dobrze !!

Gość buhahahahhahhhahahhaa
zawaci, Twoje pojęcie o biologii mnie zabiło. :D To nie może być gimnazjum, co najwyżej pierwsze klasy podstawówki, chyba polska oświata aż tak nie upadła? ;)

Gość buhahahahhahhhahahhaa
Szczęśliwie Ty też będziesz kiedyś po 40-stce - o ile nie załapiesz się wcześniej na nagrodę Darwina. :D

Gość Stringi sa niewygodne
I nie modne. moje zdanie.

Gość taki sobie ktos i tak dalej
zawacki-zebys ty posiadal choc odrobine kultury.Na drugim miejscu wymagana bylaby choc najmniejsza wiedza. Chodzi o to,ze to czy ktos wyglada dobrze po 40,czy tez nie,to zalezy nie tylko od wieku.Slyszales moze o dziedziczeniu genetycznym? To by bylo na sam poczatek. Po drugie,stringow przeciez nie widac pod wierzchnia odzieza,wiec w czym problem?Po trzecie-niektorzy ludzie po 40 wygladaja lepiej niz inni po 20.Takis bystry a nie zauwazyles tego?

Gość te zawacki
do szkoły marsz:P co do tematu;)jak lubi niech nosi i nie słucha zawackiego z malym organem:P

Gość te zawacki
no to duży całus w odbycik:P

Gość ojojojbleeeee
Zawacki a co ty taki agresywny? nie podobaja ci sie 40, to ganiaj za 16. I ciekawe jak długo te młode na ciebie będą leciały ? Moze za jakis czas też im sie przestanie podobac zwiedzanie Mauzoleum Zawackiego .... ha ha ha

Gość zuzanna47
a miało być o majtkach stringach

Gość do zawacki
cytat : O prosze zuza jedyna rozsadna kobieta a nei wyjąca 40cha z chormonami rzucającymi sie na mozg ZUZA TAK TRZYMAC Pisze się HORMONAMI. Znowu na wagarach, kurduplu ?

Gość te zawacki
zuzanna no przecież tamat kreci sie wokół d...y-nadal,do stringów bliziutko mamy

zawacki - masz problemy w szkole ? smieja sie z Ciebie koledzy? Czy moze dlatego ze chodzisz w stringach? Nie przejmuj sie,za 3 lata,jak skonczysz gimnazjum,bedziesz miał lat 23,wtedy jest naprawde latwiej zgubić sie w tlumie

Gość A po co nosic cos co jest
Poprostu brzydkie? kobiety z klasa strinqow nie nosza.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jesli tylko masz ochote to czemu nie :)

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Zawacki a Ty ile masz lat?? Bo pierdzielisz jak potłuczony i wcale a wcale nie masz racji

zawacki - nawet nie masz wyobraźni,o czym Ty chcesz rozmawiać? Zanim wchodzi sie na takie forum jak to,trzeba troche poczytać.Inteligencji sie nie możesz nauczyc,ale możesz na pamięc pare złotych mysli wykuć :-p od tego wlasnie jest szkoła,która jak widze nie była dla Ciebie ani drugim domem,ani nawet wychodkiem. Jak jeszcze troche sie powiercisz na krzesle przed kompem,moze doznasz objawienia i wocisz do swojego miejsca w szeregu spoleczenstwa,które - sadząc z Twoich wypowiedzi - kojarzy mi sie ze stajnią. *bez odbioru*