Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdziu

NIE KOCHAM JEZUSA

Polecane posty

Gość ja pierdziu

nawet go nie znam, jak mam kochac kogos kogo na oczy nie widzialam, zreszta kto jeszcze wierzy w te bajki to glupek

Gość ja pierdziu
nie kocham i nie pokocham nawet miloscia platoniczna ;)

Gość ja miałam fajną religię
nie jest powiedziane, że kocha.

Gość ja pierdziu
on mnie tez nie kocha, nawet mnie nie zna, a poza tym to nieistnieje

Gość ja wiem najlepiej
a ja kocham Jezusa i kasie sowińska też

Gość ja pierdziu
a zreszta to takie gadnie, gadace ze kochacie jezusa bo tego od was sie oczekuje, prawda jest taka, ze wiekszosc nawet tego nie czuje, gada zeby gadac, zeby zle nie wygladalo

Gość ja wiem najlepiej
w dzisiejszych czasas to chyba zle wygląda jak się mówi że się kocha !niż odwrotnie

Gość ja pierdziu
poza tym wcale nie kocham stalina, to glupi podszyw!

Gość ja pierdziu
kocham Mietka z pobliskiego śmietnika , ktoren jako jedyny mnie w orgazmy wprowadził

Gość khgtvy
nawet nie będę tego komentować żałuję cię bardzo

Gość ja pierdziu
a ja ciebie, i to jeszcze bardziej niz ty mnie :P

Gość khgtvy
nie sądzę aby cię było stać na takie uczucia

Gość lkjhkg
na jaką cholere dzielicie sie z nami tym ze nie wierzycie w boga, skoro nie wierzycie, nie kochacie to zachowajcie to dla siebie bo informowanie o tym wszem i wobec dowodzi temu ze jednak macie wątpliwości ale chcecie żeby ktoś was poparł :o i tak zawsze będziecie mieli te wątpliwosci, tą niepewność, nigdy sie jej nie pozbędziecie, pośmierci zobaczymy kto miał racje...

Gość ja pierdziu
to nie mysl, nie sadz, nie wychodzi ci to najlepiej :P a ja naprawde szczerze Ci wspolczuje

Gość ja pierdziu
po smierci zobaczymy kto ma racje, buahahahahahahahaahahaahahahha

Gość lkjhkg
i tak wkoncu umrzesz, wszyscy umrzemy nawet nie wiesz kiedy przyjdzie twój czas...

Gość ja pierdziu
pewnie ze umre, tego nie neguje i bede zyc dalej :) bez jezusa ;)

Gość lkjhkg
no w piekle tak a co tam sie wybierasz?

Gość khgtvy
jesteś psychicznym niedorozwojem. Nie wiem co cię tak rozbawiło w twojej wypowiedzi??? Ja załamałam ręce. Chcesz to się spotkajmy i powiedz mi to w twarz. Cwaniaczku. A co do śmierci to pewnie jako jeden z pierwszych modlił byś się gorliwie o łaskę a jeśli nie to tym bardziej jesteś niedorozwinięty. Bo taka jest natura ludzka bez względu na wiarę, że w chwilach ponad ich możliwości tj śmierć, zwraca się to sił najwyższych

Gość t4yg56g
obawiam się że jest ryzyko że w momencie śmierci każdy będzie widział to w co wierzy lepiej więc z ostrożności uwierzyć w ciepłą, wiosenną łąkę, baranki, motylki i jakąś miłą, opiekuńczą, kochającą nas osobę a do jakiegoś głupka który pisze po co stworzono temat: bo to jest forum do pisania o czym się chce a skoro istnieje debilny topik o "pięknie bożego słowa", to może być i ten, zwłaszcza że z istoty tego wynika że skupi nieco mądrzejsze osoby, przynajmneij bardziej krytyczne wobec treści baśni i podań

Gość ja pierdziu
moge Ci wszystko w twarz powiedziec, nawet to ze nie kocham jezusa i ze nie wierze w bajki, a Ty w nie wierzac potwierdzasz ze sam jestes niedorozwojem. gratulacje :)

Gość lkjhkg
jest to forum do pisania czyli mam prawo do wyrażenia swojego zdania ale naprawde takie tematy sa wnerwiające bo skoro sie w cos nie wierzy to po co poruszać temat, ja np nie mówie o czyms co mnie nie interesuje czy w to nie wierze bo po co?

Gość khgtvy
w jaki sposób ci udowodniłam, że jestem niedorozwojem?????????? Wytłumacz mi to proszę?????????????

Gość ja pierdziu
skoro ludzie pisza o tym w co wierza to i mozna pisac o tym w co sie nie wierzy. masz z tym problem?

Gość khgtvy
Wiesz co całkiem niedawno myślałam prawie jak ty gdy czytałam akcje, ze Bóg istnieje itp. to mnie na śmiech brało, instytucja kościoła mnie wnerwiała na maxa. Całkiem przypadkiem rozmawiałam z misjonarzem i zaczęliśmy temat Boga. śmiałam się w sobie jak opowiadał, że rozmawia z Bogiem. W domu jak byłam sama zrozumiałam sama przed sobą że się boję z Nim rozmawiać i przestałam o tym myśleć wróciłam do poprzednich przekonań. Ale zdarzyły się fakty w moim życiu że zaczęłam powoli i ostrożnie, moja wiara się rozwija i jestem z tym szczęśliwsza, może i Ty kiedyś na taki moment w życiu trafisz a może nie, nie wiem. Ale jedno nas różni zasadniczo nie robiłam sobie nigdy żartów z Boga, Jezusa i wiary. Stąd uznałam że zachowujesz się jak szczeniak i niedorozwój. PROSTE!!!!!!!!!!!!!!!