Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka sukienka na

jaka sukienka na niska i pulchna

Polecane posty

Gorset na lato jak najbardziej...ja w sierpniu mialam slub mialam gorset na sobie i powiem szczerze ze jestem zadowolona...a nawet ostatnio moj gorset slubny posluzyl mi i poszlam w nim na wesele do znajomych...biały gorset i bordowa dluga spodnica:) Mi sie podobalo no i oczywiscie swietnie sie czulam:)

Gość lena94
tylko pamiętaj że gorset przy dużym biuście może się e tańcu zsuwać! czasem śmiesznie to wygląda jak tańczysz i co trochę poprawiasz gorset..tak miała moja siostra..xD ale jeśli masz odstający brzuszek tak jak ja to raczej odpada sukienka odcinana pod biustem..wiem coś o tym ;) ja preferuję stonowane kolory-nie tylko czarny...ale np.ciemny niebieski lub bordowy,ciemny zieleń......ja przetestowałam cienką marszczoną na brzuchu i biodrach stynkę z prostokątnym dekoltem (ponieważ nam średni biust a nie lubię odkrywać piersi),oraz rozszerzanym dołem w 'A' od bioder przed kolano. mi pomogło ale nie gwarantuje innym.nie widziałam was fajnie jest też zostawić mamie,mężowi lub siostrze dzieci i wypad na zakupy z przyjaciółką i dobranie czegoś odpowiedniego ;D ŻYCZĘ POWODZENIA;*