Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vann

Szkoda, że kobiety nie myślą czasami jak faceci

Polecane posty

Gość i z kim tu flirtować
:-O

Gość i z kim tu flirtować
Powinna rzucić go na biurko, nie odzywając się ani słowem. Wtedy napewno uznałby ją za świetną kandydatkę na żonę i matkę swoich dzieci ;-) A to przecież w tym wszystkim chodzi, mimo że chcecie o tym zapomnieć.

Gość musze pisac na pomaranczowo
takie cnotki nie dostepne gracie a ruchac to wy ciagle nalegacie byscie zajechaly nas na smierc :O

"byscie zajechaly nas na smierc"- na wasze szczęście, rzadko która jest monogamistką:P

Bezedury- dlaczego jeszcze troche? :D moje pokolenie wychowało się na "Sexie w wielkim mieście", więc sam rozumiesz;) :D:D:D:D:D

Gość musze pisac na pomaranczowo
ciagle te orgazmy i orgazmy az sie chce juz tym rzygac :O

ja tam wole szczerosc niech facet wprost powie, ze chce seksu jesli tylko tego chce najgorsi sa tacy co wymyslaja rzone sciemy a widac od razu ze chodzi im o jedno

Tami to że chodzi o jedno to wiadomo...no od poczatku świata, przeciez on się kreci wokół dupy:D

prawiczek- jednym słowem dupa z ciebie nie facet...moze ciebei kobiety po prostu nie kręcą?:P

prawiczek za duzo myslisz i analizujesz a czasami trzeba dac sie poniesc emocjom i jest dobrze:)

bezedury jak to? tym co sciemniaja mowie nara:) prawiczek ale chodzi o to, ze bys nie mial kompleksu ze ona juz z kims to robila a ty nie

dobra rozgraniczmy interesuje go jako calosc: czyli moja osobowosc i moj tylek czy chce tylko i wylacznie seksu? bo to ze w koncu ten seks sie pojawia to wiem dobrze, ale facet ktiory podrywa nie zawsze mysli tylko i wylacznine o tym co do scmemniania mialam na mysli panow ktorzy np chca gdzies isc "spokojnie porozmawiac" bo tu za glosno np a ja wiem o jaka "rozmowe" chodzi

To widać czy facet chce seksu czy coś innego :) nawet bez zbędnych podchodów. Pozostaje tylko kwestia, czy nam to odpowiada :) Ja wolę jak niektórzy stawiają sprawę jasno :)