Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odcinana pod biustem

Góra w rozmiarze 36 a dół 40/42 POMOCY nienawidze mojej figury...

Polecane posty

Po ciąży mam duży wystajacy brzuch i wylewajace sie fałdki, mały biust, szerokie biodra, duże uda i niezbyt szczupłe łydki :( jestem załamana to już 7 miesiecy po porodzie a ja przytyłam (TAK!) karmię ciągle piersią więc dieta musi poczekać, na ćwiczenia nie mam sił.. Zawsze byłam typem gruszki ale teraz to już tragedia wszystkie ciuchy za małe... w lato ratowałam się tunikami a teraz co robić?? Chce cos kupić na jesień i zime niech mi ktoś poradzi co ja powinnam ubrać, pod każdym swetrem odcina sie ten brzuchol :(

Gość gingeer
a ile czasu jesteś po ciąży jeśli można spytać? ps. teraz w modzie są takie tuniki typu bombki- w biuście wąskie, dalej rozszerzane, bufiaste, a na dole ściągacz- może to coś dla Ciebie :)

To już ciut ponad 7 miesięcy... A jakie spodnie dla mnie? Chciałabym jakieś wygodne jeansy do biegania na codzień ale wszędzie biodrówki no i jak mierzyłam to sie płakac chciało kiedyś nosiłam rozmiar 27 a teraz 32 :( wyglądam okropnie szczególnie że jestem niska. Tak bardzo źle sie czuję, ciagle skrępowana w przyciasnych ciuchach czasami jak się mam ubrać to stoje przed szafą jestem wściekła i zbiera mi się na płacz normalnie.

Gingeer szukam tej bluzki czy o to ci chodzi?: http://allegro.pl/item436202206_new_fashion_hit_bluzka_bombka_2w1_xl.html Zobacz proszę znalazłam taka bluzeczke czy mogłabym pod nią ubierać jakieś bluzki z długim rękawem i do tego jeansy czy wyglądałoby to okropnie?? : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d81ec125d9392ee1.html Wiem, wiem ze głupio pytam ale okres ciąży i wychowywania dziecka spędzam praktycznie w domu nie pamietam kiedy byłam na zakupach... szczerze mówiąc nie wiem co się nosi :o

Gość misiaaaaaa
ta druga bluzka fajna ale ta pierwsza(pierwszy link) wogóle mi sie nie podoba :P 32 to jeszcze nie tak źle na pewno zrzucisz :) fajne są bombki i tuniki obcisłe w biuście i puszczane dołem, na pewno będzie Ci w nich dobrze

Gość gingeer
no właśnie cos takiego mialam na mysli, jesli takie bluzeczki są dodatkowo odcinane pod biustem - wyglądają jeszcze zgrabniej. Teraz jest tyle ciuchów w sklepach że dla każdej figury można dobrać coś ciekawego i fajnie wyglądającego. A jeśli ubierzesz takie dłuższe tuniczki, to do tego nawet spodnie z niższym stanem nie powinny Cie krępować. A co do karmienia piersią, to ostatnio pewna mądra pani doktor radzila mojej szwagierce ze karmienie takie spelnia swoją pożyteczną funkcję tylko do pół roku, później nie jest już podobno konieczne ani potrzebne dla zdrowego rozwoju dzidziusia. Poczytaj coś na ten temat, dowiedz się więcej - może faktycznie już możesz pozwolić sobie na dietę :)

Gość gingeer
te wszystkie kimona mohą być też fajnym rozwiązaniem, np. http://www.allegro.pl/item440175698_azurowe_kamizelka_kimono_wdzianko.html http://www.allegro.pl/item433022104_sliczna_tunika_kimono_z_szerokimi_rekawami.html http://www.allegro.pl/item433544194_lilla_house_kimono_z_bufkami_nowosc_139%5D.html do tego proste jeansy w ciemniejszym kolorze i wygladasz jak patyczek :) Pozdrawiam

Gość gingeer

Kochana jesteś dziękuje za te wszystkie propozycje na pewno skorzystam!! Dzś byłam po spodnie i ... tragedia wszystko rurki i biodrówki wyglądałam jak słoń z wielkim tyłkim i grubymi udami :(

Gingeer zaglądasz tu może jeszcze? :) Nie chciałabym nadużywać Twojej zyczliwości ale chciałabym Cię poprosić o pomoc w wybraniu fasonu spodni. Jaki powinien być, z prostymi nogawkami? I jakie kieszenie z tyłu optycznie wyszczuplą?? Nie wiem jak wyszukałaś te bluzki są świetne szczególnie ta ruda i czarna. Ja jakoś nie radzę sobie.

Gość gingeer
Zaglądam :) Wiesz co, spodnie to trzeba przede wszystkim mierzyć ale jak na moje oko to zdaje mi się że proste nogawki będą najlepsze. Tylne kieszenie które są lekko obniżone też nieco wyszczuplają i sprawiają że pośladki wyglądają znacznie zgrabniej. Zdaje mi sie że najwazniejsze zeby uniknąc takiego maksymalnego opięcia, tzn lepiej kupic troche wieksze i czuc sie w nich swobodnie niz na sile wciskac sie w rozmiar ktory chcialybysmy miec ;) uszy do góry, jak znajdziesz chwilke zeby pobiegac po sklepach na pewno coś wypatrzysz :)

dzieki Gingeer 🌼