Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milykoperek...........

Pilne pytanie......................

Polecane posty

Grałem sobie właśnie na kurniku. Przyszła jakaś dziewczyna , która podawała się za 20-letnią Samantę i odrazu wyskakuje do mnie z tekstem : Witaj Słodziutki. Pomyślałem że to może od nicka tak mnie nazwała bo mam nick "milykoperek". Po chwili pisze do mnie tak : masz gg ? odp : mam ona : podaj ja : w jakim celu ? ona : porozmawiać ja : tu też mozemy porozmawiać ona: ale tu toczy się gra ja : to zwiększe czas ona : oki ............ ............ cisza przez kilkadziesiąt sekund ...... ona : wyślij fotkę ja : to ty wyślij pierwsza ona : ale jak ? ja : poczta może być ? ona : oki podałem jej pocztę , a za kilka sekund rozłączyła się na kurniku. Nie ma jej. Sprawdzałem pocztę i fotki też nie ma. Czy waszym zdaniem to jest jakaś podejrzana osoba ? Może mi coś złego z pocztą zrobić ? Złamać hasło albo uniemożliwić wejście do niej lub coś ? Prosze o powazne odpowiedzi.

Gość osz matkosz
ile masz lat? 13? :o

Gość jcdihnvfv
boze ty pustaku poprostu jej sie nie spodobales

jak się nie spodobałem ? ona mojej fotki nie widziała przecież dlaczego zaraz po tym jak podałem jej poczte zniknęła ? Co można zrobić złego z pocztą komuś ?

upup