Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahna

NIBY PISZE ŻE ZARAZ PO MIESIĄCZCE POIWNNAM WYGLĄDAĆ PIEKNIE... WIEC CZEMU???????

Polecane posty

Gość kahna

"Dzień 5-13 To najlepszy okres w całym cyklu Wzrastający poziom estrogenów sprawia, że rozpiera cię energia i rośnie twoja kreatywność. Dobre samopoczucie idzie w parze z pięknym wyglądem. Twoja cera jest teraz jędrna i gładka, włosy błyszczące. Ponieważ organizm pozbył się nadmiaru wody, którą zatrzymywał przed menstruacją, czujesz się lekka. Wykorzystaj wyż psychiczny: nie bój się wyzwań w pracy. Poradzisz sobie z nimi bez trudu. Jeżeli to możliwe, uporaj się z najtrudniejszymi zadaniami, nim nadejdzie dołek psychiczny. " I CO KURWA! gowno prawda! ja wlasnie jestem na tym etapie mam dzień 6 i calą morde w syfach!!!!:( wygladam jak strach na wróble!!!! a najwiekszego mam na samym środku policzka!!!!!!!!!!!!!😭 pochlastam sie zaraz!

Gość kahna
i tak w ogole to czuje sie do dupy!!! i gdzie ta energia niby???

Gość plus que parfait...
ej ja tez mam 6 dzien i cala twarz w syfach! cala! nie wiem czemu mnie tak wypryszczylo, w dodatku wlosy mi sie nie ukladaja, skore mam sucha, spac mi sie ciagle chce i bym najchetniej komus przywalila

Gość kahna
NO! To dokładnie tak jak ja!!!! bez kitu... jak przez cale ostatnie 3 tygodnie zadnego prysza niebylo tak teraz niormlanie inwazja!!!!!!! i odtego ten zjebany humor!!!

Gość kahna
chyba kużwa ten estrogen moj gdzie sperdolił:(

Gość kahna
w dodatku do soboty musze wyglądać ja człowiek a nie jak nakrapiana świnia!!!!!!!! :(

Gość mjnhfbgvfcdhmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja najgorzje wygladam przed miesiaczka, tak tydzien przed. a najlepiej od 2 dnia miesiaczki, poprostu super

Gość rapidd
A ja faktycznie po okresie o wiele lepiej wygladam. Podczas okresu moj organizm zatrzymuje wode i czuje sie taka podpuchnieta, szczegolnie na twarzy.