Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahna

MAM SPIEPRZONE ŻYCIE!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kahna

PRZEZ PRYSZCZE!!!!:( Mam 22 lata i nadal ten syf...:( czasem to wstyd z domu wylazic... przez to zadko wychodze:( i mam zepsuty ciągle humor... zwlaszcza teraz... znow mnie wysypalo kurde!!! jak 3 tygodnie byl spokoj tak teraz inwazja!:(😭 i tylko ryczec mi sie chce jak na siebie patrze.....😭 dol totalny... zyc mi sie odechciewa....:(

A używasz czegoś?Jakiś kosmetyków? Pewnie tak a te ch.....o wraca!Może powinnaś innych metod jak tabl np.Diane35 sa to antykopy ale przy nich znikają pryszcze.Są też jakieś podobne ale nie wiem jak się nazywają.Są też minusy bo jak się przestaje je brać mogą wrócić pryszcze :/ ale to musiałabyś wiecej się dowiedzieć.A może wizyty u dobrej kosmetyczki?!

Gość kahna
ah jasne ze biore i gowno.... diane tez brala to nic nie pomoglo tylko pogorszylo:(

poczytaj może coś wyczytasz:) http://www.luskiewnik.republika.pl/ tu jakaś maść ponoć dobra sama zobacz http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=1880 a z takich domowych sposobów: do szklanki wsypałać płatki owsiane do połowy zalać wrzątkiem i przykryć (tak jak ziółka)po 10minutach mieszając zgnieść je żeby była papka wychodzi z tej papki taki kleik i tym kleikiem smarować całą twarz... albo wrzucić cebule do wrzącej wody, zaparzyć ją trochę rozdzielić i takie jeszcze ciepłe plasterki nakładać na twarz. Nie wiem może coś pomoże...

Gość gość
przeanalizuj swoją dietę. Moze jesz za ostro, albo coś sztucznie przetworzonego albo za dużo białka...

Gość wisienka na torciex
ja mam pryszcze po przeróżnych żelach sklepowych , rtonikach mleczkach :/ dramat Sposób amerykańskich nastolatków: smarują pryszcze na noc pastą do zębów! na mnie tez to działa. wogole przestałam myć twarz wodą z kranu myje tylko tonikami z avonu lub spirytem(spirytusem) i pryszcze znikają i nic nie ma :) maseczka z drożdży, mleko , żelatyna i git

Gość gość
Spiepszone !!!!!!!!

Gość Sylwia Krukiewicz
Borykałam się z tym dziadostwem i wiem jak to jest mieć problemy z cerą. Próbowałam przeróżnych metod walczenia z tym. W końcu znalazłam na to sposób, mama kupiła mi tabletki specjalnie sprowadzane ze Stanów o nazwie IQface. Pozbyłam się tego raz na zawsze i już nie zamierzam wracać do tego tematu:) U mnie tylko tabletki poskutkowały.