Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przyszłaDama

Chce byc damą!!!Tylko...

Polecane posty

...jak to zrobic? Macie jakieś rady? Głównie mi chodzi o to jak życ, postępowac w danych sytuacjach, by byc dama!!! Interesują mnie ciekawostki, Wasze przeżycia... piszcie co uważacie:)

Tak chciałabym - tak umiałabym powiewna być - niby dym! Królewną być - złote kwiatki rwać i trenować nowe miny i przed lustrem stać! Tak bym chciała damą być, ach, damą być, ach, damą być i na wyspach bananowych dyrdymały śnić! Nie mam serca do czekania, do liczenia, do zbierania, nie, mnie nie zrozumie pan! Nie mam głowy do posady, do parady, do ogłady, to zbyt opłakany stan! Chcę swój szyk jak dama mieć, jak dama mieć, jak dama mieć, i jak moja ciocia Jadzia z wrażliwości mdleć! Nie mam serca do sieroty, zgubionego wajdeloty, nie, mnie nie zrozumie pan! To nie mój styl z musztardówki pić i z panem na wiarę żyć! Wolałabym na stokrotkach spać i trenować nowe miny i przed lustrem stać! Tak bym chciała damą być, ach, damą być, ach, damą być i na wyspach bananowych bananówkę pić! Nie mam serca do pilności, do piękności, do świętości, to zbyt wyszukany stan! Nie mam głowy do dyplomu, do poziomu, zbiórki złomu, nie, mnie nie zrozumie pan! Damś być, ach, c'est si bon, o, c'est si bon, o, c'est si bon, tylko gdzie te, gdzie te damy są? Z kochasiem gdzieś poszły w siną dal, odfrunęły z królikami, a głupiemu żal! /A. Osiecka/ :D

NIe wiem o jaka dame Ci konkretnie chodzi, taka prawdziwa dama to bez sensu byc, musisz znac te wszystkie glupie zasady co czym jadac, jak ukladac kwiaty, jak prowadzic rozmowe, nie mozna przeklinac ani naduzywac alkoholu itp.