Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhanna

ANGIELSKI - ZAGROZENIA SŁUCHU.

Polecane posty

Gość hhanna

Czy jest tu osoba ktora by zechciala pomoc zupelnie nie znajacego angielskiego osobie, w naspisaniu paru zdan na temat zagrozen słuchu. Prostych, kilka zdan...

Napisz po polsku, to może ktoś przetłumaczy. Nie sądzę, że znajdzie się naiwny, co sam za Ciebie tekst stworzy...

Gość ja rozumiem
no ale jak moge napisac cos o czym nic nie wiem?? podasz jakis tekst? bo chyba nie wymagasz, abym jeszcze sama w necie cos na ten temat poszukala ;)

Gość ja rozumiem
w takim razie to jedyny topic ktory mnie dzis rozsmieszyl :)

Gość haannia
Zagrozenia dotyczace sluchu sa rozne. Glownie , jest to noszenie przez mlodziez i sluchanie glosnej muzyki na przenosnych odtwarzaczach. Mlodziez nie zdaje sobie sprawy z tego ze w ten sposob szkodzi swojemu zdrowi. Mlodzi ludzie, nosza mp3 wszedzie, do szkoly, na zakupy. Czesto przebywaja takie w glosnych miesjach np dyskotekach, barach, gdzie takze naraznie sa na glosna muzyke. Mysle, ze mlodziez powinna troche ograniczyc korzystanie z tego typu urzadzen, i co najwazniejsze sluchac ich ciszej. Odkad wynaleziono mp3, mlodzi ludzie coraz czesciej, uszkodzaja swoj sluch, co z biegiem czasu moze skonczyc sie utrata calkowita. TYLKO TO NIE MUSI BYC AZ TAK DOKLADNIE, CHCIALABYM ABY T OBYLO PROTYMI SLOWAMI.. NAPISANE. BO MOJ POZIOM JEST NISKI.

Gość haannia
prosze..