Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odrzucona

Po co zyć???

Polecane posty

Jak i tak wszystko jest do kitu niesprawiedliwe jest to ze niektorzy maja wszystko a inni nic w zyciu liczy sie tylko uroda chłopaki tylko na to zwracaja uwage nie patrza czy jest madra czy pusta krowa Jak jest ładna to odrazy musi byc fajna :(:(:(

mam to samo zycie dla nie ktorych jest niesprawiedliwe po prostu tez nie moge sie z tym pogodzic :(

Gość Rafaello rocznik 1987........
A ile wy macie lat że gadacie takie głupoty ? Jeden ma kasę , drugi ma poukładane w głowie. Chyba lepiej mieć to drugie prawda ? A tak poza tym to trzeba być głupim do potęgi żeby nie cieszyc sie samym faktem że się żyje. Zydzi w okresie wojny światowej nie mieli życia , bo byli paleni w piecach. Was nikt nie pali i jeszcze narzekacie ? żal mi was poprostu

tylko oni moze chcieli zyc a ja niechce bo kazdemy jestem obojetna i ma mnie w dupie nawet osoba ktorej powiedziałam ze ja kocham olała mnie

Gość oj nie martw
sie, masz dzis po prostu zły dzien i narzekasz :)

to moze jest sprawiedliwosc jak patrze na przechodzaca pare chłopak fajny a dziewczyna tona makijazu a nastepnym razem zarywa juz do drugiego chłopaka a on na nia leci Chłopaki patrza na wyglad tylko na to