Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidzia t.

rodzice powiedzieli mi

Polecane posty

Gość lidzia t.

że byłam adoptowana.. a kochałam ich jak swoich.. 😭 nienawidze ich :(:(:(😭😭

Gość powinnas im byc wdzieczna
ze wlasnie Ciebie wybrali.

Gość lidzia t.
ale dlaczego nie powiedzieli od razu,tylko teraz.. :(:(:( nawet nie wiem jak szukać swojej rodziny :(:(

Gość oni są twoją
rodziną

Gość już nie trzymasz pionu
a ile masz lat? może dlatego powiedzieli teraz, bo uważali, że to najwłaściesza chwila - np., skończyłaś 18 lat :)

na pewno nie bylo im latwo powiedziec wczesniej. wiadomo ze im pozniej sie powie tym gorzej. nie zmienia to faktu ze powinnas im byc wdzieczna a nie obrazac jak 7latek. jesli jestes dorosla - powinnas pomyslec o tym co tez oni czuja. postarac sie zrozumiec. nie mowie ze od razu, daj sobie pare dni:)

Gość ło matko...
głupia jesteś jak but....Szukac rodziny???Przeciez ją masz!!!Kogo chcesz szukac, matki, która małe, bezbronne dziecko porzuciła jak psa??? Twoi adoptowani rodzice dali ci miłosc, dom, szczęście , a Ty tak się im odwdzięczaasz???Powinnas ich mocniej za to kochac.Alez z ciebnie niewdzięcznica.Twojej przybranej matce pewno kroi sie serce.... Zastanów sie co piszesz kretynko!

Gość lidzia t.
poeiedzieli mi tydzień temu :( nie dawno zdałam do liceum nie dość że nowe środowisko to jeszcze taki wstrząs :(:(:(:(😭

Gość a ile masz lat ze tak
histeryzujesz ??? nei nawidzisz ich za co sie pytam ??? za to ze Cie wzieli i wychowali jak wlasne dziecko, ze dawali Ci milosc i oddanie ??? to sie nazywa wdzięcznosc !!

Gość już nie trzymasz pionu
ło matko... -> nie rozpędzaj się tak zaraz z ocenami :O kto wie, jak co i dlaczego się stało...

Gość kukeyukyeuky
ciesz sie ze ktos cie adoptowal i nadal traktuj ich tak jak traktowalas bo jak cie wychowali od malego to wlasnie oni sa twoimi rodzicami, pozrdowka :D

Gość bulbunia
jakiej rodziny...?? ludzie którzy Cie zostawili nie sa twoja rodziną !!!!... dali ci zycie ale potem skazali na tułanie po domach dziecka... ludzie którzy cie wychowali to twoi rodzice..niewdzieczna TY !!!... wychowali , kochali , dali wykształcenie ( chyba- po tym co piszesz mam watpliwosci) a TY co? .. gdzie bys dzis była gdyby nie oni ???

Gość rodzice to ci ktorzy wychowali
jak mozesz nienawidzic rodzicow? Za co? Czywolalabys byc w domu dzicka? Dobrze ze nie powiedzieli wczesniej, widac nawet teraz nie jestes do tego dojrzala.

Gość ło matko...

Gość o masz - ale wymyśliłaś
pewnie lepiej by było, żebyś do 18 mieszkała w domu dziecka. Wtedy nikt nie musiałby ci o niczym mówić, bo wiedziałabyś od razu... Jak można nienawidzić ludzi, którzy tak cię pokochali, że postanowili stworzyć ci prawdziwą rodzinę!!! Przecież nie musieli, ale wychowywali cię jak własne dziecko dając ci wszystko na co ich stać a przede wszystkim dach nad głową i miłość jak do własnego dziecka. To co zrobiłaś teraz to geny od twoich rodziców - znienawidzić, oddać byle gdzie, bo pojawił się kłopot. Dorośnij dzieciaku i bądź wdzieczna ludziom, że masz rodziców. Biologiczni czy nie, ale są i robią wszystko, żeby ci było dobrze

Gość ło matko...
juz nie trzymasz....ej, no przestań.Ktos powinien uświadomic gówniarze,że źle postepuje.Krzywdzi dobrych ludzi, którzy ja pokochali i dali schronienie, a ona pisze,ż eich nienawidzi????Mnie sie to w glowie niemieści!!!

a co to za roznica.. to on Cie wychowali.. to są Twoi rodzice... skoro rodzona matka pozwolila na to by Cie ktos zabral to najwidoczniej tego chciala. a To są Twoi prawdziwi rodzice.. bo nie sztuka urodzic- sztuka wychowac.. porozmawiaj z nimi spokojnie i nie komplikuj sobie zycia odnajdywaniem matki ktora przez tyle lat sie do Ciebienie odezwala.... pomysl logicznie.. wiem to ciezkie... ale skoro ich traktowalas i kochalas jak swoich to nie pozwol aby ta sytuacja to zmienila... wyobraz sobie jak by to Ciebie bolalo jak bys zaadoptowala dziecko a ono by Cie zaczelo nienawidzic.. serce by Ci peklo..

Gość lidzia t.
nic nie rozumiecie.. i nie zrozumiecie :(

Gość o masz - ale wymyśliłaś
no to wracaj do matki pijaczki i ojca alkoholika - pewnie będziesz bardziej szczęśliwa, bo będziesz z biologicznymi...

Gość ehhhhhhhhhh
Aż się włosy na głowie jeżą jak się czyta coś takiego. Głupiaś okropnie. No leć szukać swojej biologicznej matki i tatusia. A tych co Cię adoptowali olej, olej to, że Cię wychowali, że kochali, że zapewnili normalne życie. Powinnaś pałać do nich nienawiścią, że nie skazali Cię na życie w domu dziecka. Idiotka to mało powiedziane...

Gość egzystencja
jestes znajdą

Gość lidzia t.
moze i tak.. ale bym chciala wiedziec dlaczego czy mam jakies rodzenstwo,babcie wujka,kuzynow

Gość ehhhhhhhhhh
tak, nie rozumiemy i nie zrozumiemy. Bo trzeba być głupim żeby głupka zrozumieć... Żal mi tych biednych rodziców, którym teraz jest na pewno okropnie ciężko, a wszystko tylko dlatego, że przed laty postanowili pokochać obcą dziewczynkę i zabrać ją do swojego domu...

Gość a nie zauważylaś przypadkiem
że ci których tak pragniesz odnaleźć mieli Cię w dupie przez cale Twoje życie i pomimo że wiedzili o Twoim istnieniu nie szukali Cie bo nie chcieli miec z Tobą nic wspólnego?

nie rozumiemy, bo moze jest jeszce cos, czego nie chcesz napisac, nie znamy calej sytuacji. Nie wiemy, jak ci sie uklada z adopcyjnymi rodzicami, mozecie sie czasem nie dogadywac, wychowanie to jedno, geny to drugie. Wydaje sie jednak,ze powinnas sie wykazac dobra wola, tak jak i oni pewnie sie wykazali. Oczywiscie ta cala syuacja moze byc dla ciebie szokiem, ale przeciez to nie tragedia.

przetan nie zawracaj sobie glowy zeby ich teraz szukac... oni ciebie nie szukali.. masz rodzine juz. moze jak bedziesz dojrzalsza bo teraz nie masz nawet szans zeby ich znalezc . no moze jeszcze odwroc sie od swoich rodzicow to oni wogole beda zalowac ze Ci powiedzieli...

masz napewno babcie czy kuzynow w rodzinie adopcyjnej. Zreszta moze ci rodzice adopcyjni umozliwia odszukanie wlasnej rodziny - obyc sie tylko nie rozczarowala. Rozmawialas o tym? Sa na nie? Jesli tak, to dlaczego?