Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OoOoOoO.

Jest mi tak samotnie, że zaraz zwariuje

Polecane posty

to wierzysz,ze mozecie z nia to jeszcze odbudowac czy nie. bo juz sie pogubilam

Gość piegowata krolewna
jest 00:43..o tej porze się śpi 😴 szczegóły widac w dzień....😴🖐️ dobranoc..

a ja wierze,ze na kazdego gdzies czeka ta osoba z ktora powinno sie spedzic zycie. Dobra,ciepla,mila... tylko powinno sie umiejetnie szukac:)

tez watpie. Moj facet nr.1- zrobil innej dziecko bo bylam zbyt mloda by przemoc sie do sexu. Nie bylam gotowa, wiec znalazl sobie taka na boku i jej dzieciaka machnął 2.- wyznal mi,ze jest bisexualny i mial kontakty gejowsie. Dla mnie to obrzydliwe. 3.-zdradzil mniie z najlepsza przyjaciolka.(ówczesniejsza najlepsza) 4.-po 4.miesiacach mnie zostawil ze slowamu: "kochanie jesteś słodka i sliczna,ja chce sie bawic a zwiazek mnie ogranicza" 5.- terazniejszy. Ale i tak wierze,ze jest tam moj jedyny gdzies:)

wlasnie wydaje mi sie,ze kobiety sa mniej zdolne do takich durństwa. Choc moze jestem stronnicza

Gość OoOoOoO.
Halo baza, melduje sie ;) ALe widze, ze nikogo chyba nie ma :P Jakie macie plany na dzis dziołchy? Mnie czeka dzis samotny wieczor, bo moj facet wyjezdza dzis po poludniu i wraca pozno w sobote :(

Gość OoOoOoO.
O ludzie, jak mi dziś samotnie :( Nikogo nie ma z wczorajszej ekipy? Ja juz powoli wariuje :O

Gość OoOoOoO.
Kiepsko. Moj facet wyjechal, wiec nie mam nawet do kogo zadzwonic ,zeby sie spotkac i pogadac :( Czuje, ze przegralam zycie.

Gość OoOoOoO.
Wiem, ale samotność już mi nie daje żyć. Wiem, powinnam sie ruszyc z czterech scian, ale nie mam po kogo zadzwonic, z wszystkimi sie urwał kontakt. A z tymi co czasem sie spotykam, to wiem, ze maja swoje zycie, swoj swiat, swoich przyjaciol, rodziny itp.

oooo i taki poszli sobie jestem tu sama jak palushek :( a ja bylam dzis w kinie na 1612-film mi sie nie podobal. eh :/

Gość OoOoOoO.
jestes jeszcze kochana ? Bysmy gadaly chwilke. Ja wlasnie wróciłam z drugiego pokoju, gdzie leżakując na sofie przerzucałam tylko kanały w TV. Czyli samotny wieczor z telewizorem... :O

a ja ogladalam Fabrykę Gwiazd i niedam rade tego gówieńka dłuzej ogladac :D

Gość Rozczarowany
LASKA nie martw sie ja dla wybranki swojego serca kupiłem autao za 50.000 pln i wysylam jej codziennie kwiaty a ona mnie w du.ie ma takze nie jestes sama:) ja pije sobie wodke tez sobie strzel gola to pomaga:)

ale nie kupuje sie tak drogich prezentow swojej kobiecie. Lepiej by pokochala Cie za to jakim jestes czlowiekiem a nie Twoje pieniadze

Gość OoOoOoO.
Jest ktoś z naszej starej ekipy ? Smutno mi :(

ja juz jestem ale pewnie Ciebie nie ma :((((((