Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OoOoOoO.

Jest mi tak samotnie, że zaraz zwariuje

Polecane posty

ja mam dopiero 20lat ale w ciele mlodej kobiety bardzo stara dusze dlatego nie potrafię porozumiec sie z rowniesnikami. Moze komus sie wyda to smieszne ale moim zdaniem faktyczny wiek czlowieka ksztaltuja doswiadczenia zyciowe i nabyta wiedza, nie metryka. Raz tez bylam zakochana i do teraz czuje cos czego czuc nie powinnam. Ale jestem jeszcze za malo doswiadczona by mądralować. Walcz. Raz sie zyje. A ile temu nastapilo rozstanie? masz zlamane serduszko. Wspolczuje.

Gość piegowata krolewna
jak romantycznie😭 a ja zaraz idę

jeszcze piegowata:) ale zaraz idzie spac. Heh tez mam piegi :)

ojoj 5 lat. kupa czasu... Na pewno okruchy milosci do twojej osoby w jej sercu zostaly... moze warto cos pokombinowac:)

a dlaczego sie rozstaliscie wlasciwie? moze rozstanie was dopiero uswiadomilo ile znaczycie dla siebie.

Gość piegowata krolewna
taki 🖐️:)

o kurcze.... to musiala miec w trakcie waszego zwiazku miec z nim romans

jelsi kobieta tak szybko sie pocieszyla to sprobuj o niej nie myslec

mzoe sprobuj poznac kogos innego, ejst tyle fajnych i milych dziewczyn. Wiem,ze trudno tak mowic, ale moze to pomoze

widzisz:) ja znam całe mnostwo innych dziewczyn:) są fajne miłe i ładne:) tylko żadna nie jest tą jedną, co dziś chciałem wytłumaczyć na forum:)

a jaka powinna byc ta jednyna, wysniona, wymarzona? ja mam swoj wymarzony ideal ale wiem,ze nigdy go nie spotkam :P

Marzy mi sie facet sporo starszy (tak ok.28lat)ale nie mam takiego wsprod swoich znajomych i mysle,ze taki facet traktowal by mnie niepowaznie. jak przygode a nie partnerke

a ja jeszcze zyje marzeniami. Ale zycie pewnie to z czasem zweryfikuje :P a czujesz,ze tamta kobieta byla tą jednyna tak?

ja raz sie zakochalam i co najdziwniejsze on byl odpychajacy wizualnie. Kazda jego wade widzialam jako zalete. Jak sie kocha to nie widzi sie wygladu, skaz tu sie z Toba zgadzam.