Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalrise

NIE WIEM CO SIE ZE MNĄ DZIEJE

Polecane posty

Gość kalrise

No wiec tak, jestem w trakcie 3 opakowania moich pierwszych tabletek antykoncepcyjnych (yasminelle), na poczatku bylo troche zmian w organiźmie jak to bywa przy rozpoczęciu faszerowania się hormonami ale teraz już naprawdę nie wiem co mi jest.. zostało mi jeszcze 6 tabletek do końca trzeciego opakowania i czuję się dziwnie, jestem ciągle zmęczona, mam przestraszny apetyt po prostu jem za 5 osób, boli mnie podbrzusze, jestem cała opuchnięta (najbardziej piersi) a podczas seksu zlewam sie bardziej niz zawsze, jest mi przyjemniej, mam jakby poszerzoną macice przy wejsciu jak to jest przed okresem, czy ktoras z was miala podobnie? po prostu moj organizm oszalał, niemozliwe zebym byla w ciązy bo biore te tabletki "wzorowo" a moj ukochany nawet we mnie nie kończy.. prosze o odpowiedzi doswiadczone kobietki..

Gość ginki
boje sie ze na inne tabletki tez tak zareaguje poza tym dopiero nagle zaczelam czuc sie tak jak teraz.. nic mi sie nie chce, albo mam przypływ energi, wahania nastrojow, nadmierny apetyt a wczesniej mimo cwiczen i diety nic nie moglam schudnac, straszne to jest :(

Gość małgorz999
hormony to jak narkotyki... biore 6 lat to wiem