Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 18, 2008 :O wiem, to żenująco upodlające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
O Qrwa 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 ja też,ale nic nie wypatrzyłam ciekawego:D a kiedyś jak siedziałam w oknie to z lornetka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 alez nie !...pod warunkiem ze podgladasz zaczynajac od drugiego pietra :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monroe 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 też zaglądam, raz nawet opierdol dostałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gazowana ze smakiem Napisano Wrzesień 18, 2008 ja tez ale nie ma co oglądać ,żadnego przystojnego sąsiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczera dziewczyna 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 ja nie mam komu z okna mam widok na komórki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 18, 2008 :D myślałam ze mi odwala :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 monroe ---> :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..............ponawiacz....... Napisano Wrzesień 18, 2008 a ja na necie cały dzien oglądam przez kamere internetową co się na rynku dzieje:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 18, 2008 :D wariaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monroe 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 kabel, Ty się nie ciesz, zniszczyłam facetowi życie, od razu poleciał kupić rolety i do dzisiaj okien nie odsłania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czy ja wiem... 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 że tak powiem sie przyłącze do tej pasjonującej rozmowy i musze stwierdzić że ja mam to samo.No ale ktoś musi czuwać nad ludzmi WIELKI BRAT PATRZY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brzechwa Napisano Wrzesień 18, 2008 Ludzie okien nie zasłaniają i przynajmniej dużo mogę zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 18, 2008 cóż... różne rzeczy mozna zobaczyć w cudzym oknie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brzechwa Napisano Wrzesień 18, 2008 udzie sa głupi i nie zasłaniają to trzeba korzystać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 Eeee tam ....to normalne :) ludzka ciekawosc ;)....zacznijcie sie zastanawiac nad stanem waszego zdrowia jak zaczniecie zagladac wiewiorkom w dziuple :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brzechwa Napisano Wrzesień 18, 2008 niedługo będę robił zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monroe 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 nie wiem jak inni, ale ja nawet zaglądanie w dziuple mam na koncie zaglądam wszędzie, gdzie jest dziura :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiii 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 I dlatego wlasnie ja sobie kupilam rolety :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 18, 2008 w kazdą dziurę zaglądam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jutro kupuję zasłony Napisano Wrzesień 18, 2008 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 Jest nadzieja, ze dwa tydnie temu czytałem we fakcie że to się da leczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 18, 2008 czytasz fakt...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusesita de Milagros Dolores. Napisano Wrzesień 18, 2008 lubie tez zagladać w odbyt dopiero co poznanym ludziom - na podstawie oględzin poznaje kto dobry a kto zły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 18, 2008 .... i nie tylko w odbyt ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 Nie ważne co się czyta, ważne jakie sił wyciąga wnioski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czy ja wiem... 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 beeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vnv 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 Lusi ale Ty musisz mieć nudno w domu biedactwo :( wyjdź do ludzi zabawa się ;) nie można tak się alienować........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 18, 2008 owszem, czasem miło dla odmiana przelecieć szmatławca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach