Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina29Lat

Chyba przekłuję prezerwatywę ! Chce dziecka...

Polecane posty

Gość ameeeliaa
Nie przejmuj się i rób to dziecko. On Cię oszukał mówiąc, że poźniej. Już jest później. Oszust zostanie "pobity" własną bronią. Masz prawo oczekiwać dotrzymania obietnicy.

Gość aswrekawie
Kochana!!!!Nie przejmuj sie tymi facetaki-pseudo, którzy tu piszą. Rób swoje.I pamietaj: żaden-powtarzam- żaden facet- chocby był złoty nie da Ci 1/100 tego, co da Ci dziecko!!!!!To jest kompletnie inny wymiar miłosci!Wcale nie uwazam,żebyś była idiotką.Myślę,ze jestes o wiele bardziej wrażliwa od tych pseudo tatusków...z Bożej łaski....Pozdrawiam. Prawnik- mama Jaśka.

Rób swoje.I pamietaj: żaden-powtarzam- żaden facet- chocby był złoty nie da Ci 1/100 tego, co da Ci dziecko!!!!" ale by mogła otrzymać to coś od tego dziecka musi znależć najpierw tego złotego chłopca :P

Gość 28 05 1984
hmmm godzilas sie na to.... a mu bylo dobrze...teraz nadal mu jest dobrze... wiesz... dziecko w waszej relacji nic nie zmieni... radze zmienic partnera... Takie sprawy jak dzieci powinny byc omawiane przed slubem... Niedojrzaly zniego facet...a ty sie dalas nabrac

jeżeli on nie chce to go niczego na nim nie wymuszaj... i nie stosuj podstępów. Jeżeli kiedyś mówił, że chce mieć dziecko tylko później, a teraz mu się odwidziało, prawdopodobnie nigdy go nie chciał, w takim razie: PO CO CHCIAŁ MIEĆ ŻONĘ?! Nie będę nic sugerować w stylu "zrób to, czy tamto", sama będziesz wiedziała najlepiej, ale powiem tylko, że takie małżeństwo można unieważnić. I związać się z kimś, kto chce mieć dziecko :)

Gość Oooooeeee3333
Prezerwatywę można przecież przekłuć jak jest w opakowaniu, igłą, szpilką itp. potem w chwili uniesienia facet nie patrzy czy ona jest cała czy nie, tylko dąży do jednego :D Ja też bardzo chce dziecka i sama w tym miesiącu zrobiłam dziurkę w gumce, wiem, że marne szanse od tego na dziecko, ale próbować trzeba. A faceci czasem są egoistami i boją sie zmieniać swe życie posiadając dziecko. Czasem trzeba och postawić przed faktem dokonanym i wtedy sami oni są szczęśliwi i tyle. A jak mąż tej pani odejdzie od niej tzn. że dobrze zrobił i nie był jej wart.

Gość ojaoaja
ja bym sie zastanowila na Twoim miejscu autorko, bo zauwaz ze jak maz nie chce miec dziecka i gdy juz urodzisz to dziecko to czy czasem nie bedzie dla niego piatym kolem w wozie jednym slowek wspolczuje dziecku bo bedzie mialo przejebane:O

Gość kari012
i co udało się ?

Gość gość
Tak, tak, radzicie jej zmienic partnera, ale ona tego nie zrobi, bo stracilaby kolejne lata najpierw na szukanie faceta a potem poznawanie itd. Ona chce dziecko z mezem, bo juz go ma i nie chce tracic czasu na nowe zwiazki (bo kto jej zagwarantuje, ze szybko znajdzie nowego?), wiec planuje wpadke. Oj, glupie te baby. Wierz mi autorko, ze posiadajac dziecko i robiac "bilans" zyskow i strat, to w tych czasach lepiej dzieci nie miec.