Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ci dopiero heca

Facet z którym ,,kręcę ma malutkiego.

Polecane posty

no najczesciej duzy znaczy lepszy :D i bardziej pociagajacy, podniecajacy nie oceniam faceta na podstawie penisa oceniam potencjalny sex:D:D:D

23:16 ona222 Ehhhh brak mi słów, ocenianie faceta na podstawie rozmiaru penisa jest zenujace:/ poza tym: czy duzy znaczy lepszy? atrakcyjniejszy??? Dla mnie nie...... tak jestesmy zenujace bo nie pieprzymy bajek o wspanialym wnetrzu drugiego czlowika:D dla ciebie to nie ma znaczenia ale dla innych ma...

oj, mam wyrzyty sumienia teraz, pomyślałam, ż jakbym była facetem, to bym inaczej czytała te wpisy dla żartu, sorki 🌼 chyba troche jestem pustakiem - ale w każdym jest troche pustaka, ja się swojego nie wypieram (choc mogę go dorzucić jako gratis do tego węża :))

Gość taka rada
a tak poważnie.... kobiety czy 15 cm to dla was tak mało??????

Gość po pracy
zasadniczo to może nawet być z tych krótszych byleby miał objętość, ale jeżeli tak jak piszesz jest krótki i cieniutki to nie bardzo, nie bardzo ja tam bym się rozejrzała za lepiej obdarzonym

Jak juz napisałam wczesniej mój były partner miał ponad 20 cm i jeszcze ta olbrzymia średnica, kochałam goi było mi z nim dobrze, ale faktem jest, ze nie we wszystkich pozycjach moglismy sie kochac, bo tym zwyczajnie mi sprawiał ból...

Gość ofe rma
się kolega zaniepokoił :D

nie, 15 jest ok, nie ma co przesadzać tak serio, serio ale przyznajmy, ze 5 cm to juz wyzwanie dla partnerki :P jak 150 kg żywej masy u babki dla jej partnera, ok?

pain au chocolat i Turquoise jesteście dwiema najbardziej pustymi dziewczynami na tym forum gratulacje :-) przynajmniej macie się czym afiszować swoją pustkowatością i chamstwem :-O

wlasnie, grubosc jest tez bardzo wazna, nie lubie cinekich :O a 15-16 cm to takie no minimum

Gość staję ze Wami drogie panie
mały penis oznacza tragedię dla mnie, lubię czuć faceta, a jak przyjemnie się zajmuje czyms na co warto popatrzec... nie wyobrazam sobie robienia laski kolesiowi z małym- czułabym sie jakbym parowke lizala:/

Gość staję z Wami drogie panie
miało być "z wami"

23:21 ...stańczyk... pain au chocolat i Turquoise jesteście dwiema najbardziej pustymi dziewczynami na tym forum gratulacje przynajmniej macie się czym afiszować swoją pustkowatością i chamstwem uwazaj bo wpadne w depresje i co wtedy bedzie:classic_cool:

no 15 to minimum, nie bede narzekac powiedzmy czy jestem pusta? hmmm nie, nie jestem pusta ja jestem tylko nimfomanka, dla ktoreej seks to priorytet, ktorego jakosc jest istotna :) jesli facet bedzie boski w łóżku ze swoimi 10 to spoko, ale w takie cuda to ja nie wierze :)

Gość taka rada
autorko szkoda że nie dałaś mu szansy się wykazać!!!! Bo może spotkalibyśmy się na innym topiku np mój facet może nie ma dużego ale w sexie jest nie zastąpiony????:) Bo do udanego sexu nie tylko penis jest potrzebny i to w dodatku 30 cm

"uwazaj bo wpadne w depresje i co wtedy bedzie" i wtedy jebniesz sobie z 10 piętra i złamiesz ten głupi i pusty kark, tzn łeb to będzie :-O

Gość staje z Wami drogie panie
nie, nie jestem dziwką, ale kocham mojego faceta i kocham sprawiac mu przyjemnosc. jezeli Twoja dziewczyna kocha sie z Toba tylko w pozycji misjonarskiej i pod koldra to wspolczuje

Gość ofe rma
"wlasnie, grubosc jest tez bardzo wazna, nie lubie cinekich " spróbuj pogadać z poszukiwaczami niewybuchów może mają gdzieś niepotrzeby pocisk do haubicy. to jest od 75 mm fifarzu wzwyż. a jeszcze jakby pierdyknęło. ła, to by dopiero była jazda.

i jeszcze cos - zalezy CO KTO LUBI. ja wiele razy uciekalam po macankach, bo zwyczajnie odechciewalo mi sie sexu z takim 11-12 :O mam sie zmuszac? po prostu podniecaja mnie wysocy faceci i duze fiuty :classic_cool: jedni lubia pomarancze a inni duze fiuty :D:D:D

18.09.2008] 23:25 ...stańczyk... "uwazaj bo wpadne w depresje i co wtedy bedzie" i wtedy j**niesz sobie z 10 piętra i złamiesz ten głupi i pusty kark, tzn łeb to będzie no no chyba ci sie cisnienie podnosi:P jednak masz małego i do tego kompleksy:P moje kondolencje:)

Nie zycze nigdy Wam moje drogie, abyscie pokochały na zabój faceta z małym przyrodzeniem, bez kompleksów, który w oczy Wam powie, ze macie rozepchane pochwy, bo to niezbyt sexi i poszuka sobie takiej z ciasną:)

a przy okazji Turquoise zawsze byłem ciekawy nimfomanek i mam pytanie Z maksymalnie iloma facetami spałaś w ciągu miesiąca ?-pytanie nie wynika ze złośliwości tylko z ciekawości