Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ci dopiero heca

Facet z którym ,,kręcę ma malutkiego.

Polecane posty

ofe rmo, co ty z tymi zabawkami erotycznymi, hm? jakieś szczególne upodobania? :)

Gość nimfomanka bez zahamowań
ja też jestem nimfomanką, ale sypiam od 5 lat z tym samym facetem, tyle że często;) nimfomanki kochają seks a nie chłopów

lucky - rozczaruje cie, ja spalam tak centralnie TYLKO z JEDNYM facetem w ogole ;) wioec to taka typowanimfomania nie jest ;)

ale to jest moje podchodzenie do sprawy wiec mozesz tak łaskawei zamknac jadaczke i nie wyzywac mnie tyklko dlatego ze mam odmienne zdanie niz ty? zwłaszcza ze nie podajes zzadnych argumentow racjonalnych oprocz łaciny podworkowej? rozmowa z toba nie ma sensu nawet jesli jest to rozmowa o penisach

Gość po pracy
15-16 cm w obwodzie to już jest konkret życzę sobie i Wam koleżanki takich właśnie osobników Całokształt faceta sprowadza się do tych 15 cm, nie przesadzajmy z całą resztą

Gość stańczyku powiedz
nie dość że masz małego, to jeszcze zakonnica Ci sie trafila?

Całokształt faceta sprowadza się do tych 15 cm, nie przesadzajmy z całą resztą np z mózgiem??? yyyy :) :) he he

Stańczyku, co Ty z tym smieciem, naprawdę, jakieś zbiorowe szaleństwo na tym topiku 🌼

Gość dyskusja ekspertów
Nie ma to jak dyskusja ekspertów na temat seksu: mitomanek (bo raczej nie nimfomanek) z prawiczkami!

Gość no nie moge.....
Turquoise ty tępa dzido.hehehehehehehehehehehehe:P

oj, nie róbmy scen. 15cm, to jeszcze nie taka tragedia. Uważam, że jest całkiem OK. Poniżej jest niespecjalnie ciekawie. Miałam-wiem:-O Porażka (11cm) Powyżej 15, tak sporo powyżej (dobrze ponad 20...), również może być lipowato (szczególnie, jesli facet pcha na siłę i wali, jak w kaloryfer:P) Takich \'kochanków\' u nas ci dostatek :-O

nimfomania jednak trochę się różni od seksoholizmu;) Turquoise no proszę to rzeczywiście jestem zaskoczony bo czytałem parę Twoich postów i wynikało z nich, że erotyka, seks nie mają przed Tobą tajemnic;) ...cóż wygląda na to, że z tym jednym facetem odkryliście wszelkie tajemnice rozkosz cielesnych

ale was ponosi..... ja jakoś od razu wiem, czy to duży czy mały, nie muszę mieć ani miary ani porównania....

pomyśl. wiem co mowie. z jednym facetem spalam, ale to nei znaczy, ze moja pochwa tylko jego miala w sobie kretynie :O

z jednym facetem spalam, ale to nei znaczy, ze moja pochwa tylko jego miala w sobie kretynie ??? a co jeszcze miała , skoro spałaś z jednym??

oj, nie bede wam opowiadac szczegolow z mojego zycia sexualnego, ani co robilam albo czego nie robilam. mialam kilku facetow i za raczke sienie trzymalismy, a z jednym bylam pare lat i w ciagu tych paru lat objawila sie moja "nimfomania" ityle w tym temacie :)

:D dziewczyno jesteś dla mnie jak najbardziej kafeteryjnym autorytetem w sprawach seksu..autorytetem nr 2 jest cream;)

oj, nie bede wam opowiadac szczegolow z mojego zycia sexualnego, ani co robilam albo czego nie robilam. mialam kilku facetow i za raczke sienie trzymalismy, a z jednym bylam pare lat i w ciagu tych paru lat objawila sie moja "nimfomania" ityle w tym temacie to nie pisz, ze spałas z jednym......

różne "zabawki" ;) i wiem od jakich wymiarow jest mi przyjemnie a od jakich nie :O

Gość dyskusja ekspertów
Turkusowa Ty chyba bardzo mylisz pojęcia. Dla ułatwienia: Hiperseksualność (hiperlibidemia) to ciągła, wyniszczająca i uporczywa potrzeba uprawiania stosunków płciowych, przesłaniająca inne potrzeby człowieka. U kobiet nazywana nimfomanią, u mężczyzn satyriasis pojęcia te odnoszą się do wzmożonych potrzeb seksualnych. Nadmierny popęd seksualny połączony z poszukiwaniem nowych partnerów i podejmowanie współżycia w każdej, nawet nie sprzyjającej temu okoliczności, bywa wyrazem zakłócenia kontroli impulsów. Często wiąże się z potrzebą przeżywania napięcia w sytuacjach skrajnego ryzyka, często także z uporczywym, nieraz panicznym, dążeniem do uzyskania potwierdzenia własnej sprawności. Uzyskanie satysfakcji poprzez zdobywanie nowych partnerów jest wówczas związane raczej z sukcesem uwodzenia, niż z powstaniem nowego, atrakcyjnego związku.

Gość stańczyku powiedz
stańczyk, czasami jak Cię czytam, to naprawdę mi się wydaje, że masz 10 lat:/ laska CI nie daje, loda nie robi (bo to tylko dziwki robia), a jak sie mialo w zyciu jeszcze innego faceta niz jednego to juz w ogole dramat.. jestes ksiedzem:D?