Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ci dopiero heca

Facet z którym ,,kręcę ma malutkiego.

Polecane posty

Turquoise piszesz w sposób chaotyczny, Twoje argumenty nie maja odniesienia do rzeczywistości (tak wynika z Twoich wypowiedzi) ...... Wybacz, ale mnie to odrzuciło..

Gość tylko jego usta
Nie chodzi o Twoje zycie erotyczne, tylko o to,ze krytykujesz facetów z małymi penisami, nie mając w ogole pojęcia jak z nimi jest w łozku...a uwierz ze maly wibratorek,a przeciętnie malej wielkosci penis to nie to samo. Niektorzy faceci na parwde umieją czarowac tymi swoimi 15 centymetrowymi różdzkami:)

Gość no nie moge.....
Turkus idz zrob se dobrze

...stańczyk... a mnie on tam nie drazni....... Jeszcze nie powiedział nic głupiego, przynajmniej nie widziałam takiej wypowiedzi

bo nie chce napisac pewnych rzeczy :O zreszta niewazne, i tak wam wiecej nie powiem dla mnie wielkosc ma znaczenie i tyle i nie wzielam sobie tego z komsosu teraz juz ide naprawde 🖐️

tylko - no nie wim, czy powinno się pisać takie rzeczy na damskim forum przed snem, rozmarzyłam się :D

Gość no nie moge.....
hehehehehehehehehehe...bede sie dzis smiac cala noc z tej glupiej Turkusowej......co za tepa dzida...

Gość dyskusja ekspertów
Ja się nie poczuwam do bycia ekspertem. Miałam 2 facetów jednego z 20 cm, drugiego z 15 cm i seks był tak samo satysfakcjonujący. W obydwojgu byłam zauroczona, zakochana i podniecali mnie swoim całokształtem, a nie tylko jednym "szczegółem". Poza tym ten 15 cm miał tę przewagę, że miał nieziemsko sprawny języczek, ech na samo wspomnienie... Jeśli zaś chodzi o zabawki to nic dziwnego, że większych rozkoszy dostarczają większe rozmiary niż te rzeczywiste bo czymś trzeba sobie rekompensować brak bodźców wzrokowych, zapachowych i dotykowych jak np silne męskie ramie. Ale ja tam ekspertem nie jestem!

ja też się rozmarzyłem :-) bo pomyślałem sobie o Niej i o jej pięknych falujących cycuszkach i o gładkiej, czarującej twarzy :-) jak ją nie zdobędę to samobój :-(

dyskusja ekspertów brawo!!! Na udany sex składa sie wiele czynników :)

Gość tylko jego usta
"silne męskie ramię" oo tak...wibratory tego nie mają;P hehe A tak szczerze to męskie ciało w zupełnosci nadrabia ewentualne braki w przyrodzeniu:) Ach te męskie muskuły:D hihihi

Gość tylko jego usta
a Ty stańczyk, to w gimnazjum jestes, prawda??

Gość no to takD
ja miałam trzech facetów- pierwszy z tak zwaną dżdżowniczką, byłam z nim trzy lata a UWAGA- rozdziewiczył mnie nie on tylko następny:/ tzn. kochałam się z tym pierwszym, ale dżdżowniczka nie przeszła crash testu- jak dla mnie porażka... w dodatku przypał z tego był, bo mowie temu drugiemu ze nie jest pierwszy a tu prosze- reaktywacja;) bylam dziewica po dwoch latach wspolzycia, a ja głupia myslalam , że po prostu tak łagodnie przeszłam rozdziewiczanie;) po dżdżowniczce nadszedł czas na kolosa- facet ponad dwa metry i pindol taki, że aż bolało;( pózniej, jak sie zgralismy- najchetniej nie wylazilabym z lozka... jak na razie- moj bog seksu, niestety zdarzylo mu sie mnie uderzyc (raz tylko, pijany byl), wiec zakonczylismy znajomosc, czego do dzis zaluje;( obecny ma pindola grubego i dosc sporego, jest ok. gdybym miala sie sklaniac do wyboru innego- na pewno wybralabym wiekszego niz mniejszego. taka prawda, panowie. "prawda jest taka, ze kobieta musi czuc ptaka;)"

Gość tylko jego usta
wiedziałam;] Bo dzieciak jesteś;] Chcesz wyrwać kolezanke to poudawaj troche starszego, bo laski lecą na dojzalszych mężczyzn;)

Gość tylko jego usta
oki ja juz tez uciekam...dobranoc wszystkim!!:) papa!

o, ja tez tak miałam z pierwszym;) a drugi oby był ostatnim zresztą, wolę być sama niż z kimś innym, moje wąłsne towarzystwo w razie czego - nie daj Boże - też jest dobre, ja tam ide w zaparte papatki

Gość po pracy
normalnie 11 przykazanie i kobieta musi czuć ptaka. Mój pierwszy był wielki ale nie umiał zrobić z pena pożytku, także po 9 mcach sie pożegnaliśmy kolejny z kolei był katolikiem i tak... wiecie o co chodzi, ale po nim wiem że jestem zdolna do miłości platonicznej uzupełnianej mastumastu potem nie pamiętam no i obecny - mój pan i władca - boski jest ale tylkop dlatego że go kocham

Gość jakie to jest przyziemne
:-O

Gość madlennnee
"a może nawet w ogole nie wchodzi do końca" - hehehe chyba nieznasz mozliwości kobiecej pochwy "Boze dziewczyny jakie wy jestescie glupie ;/ czy rozmiar fiutka ma naprawde takie znaczenie ? co wam z kolesia ktory bedzie mial 20 cm jak nie bedzie was szanowal itd....." - głupia to jesteś Ty nazywajac tak dziewczyny dlatego, że mają sprecyzowane gusta i nie boją się o tym mówić. dlaczego zawsze jak ktoś chce zanegować satysfajkcję z wielkiego przyrodzenia pisze " co z tego jak nie będzie was szanował/będzie zdradzał/bił..." o takich sprawach nie dyskutujemy, bo to odrębny temat. tu dyskutujemy tylko i wyłącznie o wielkości członka, która nei ma związku z charakterem " kurcze, ale nie rozumiecie, ze facetow,ktorzy mają po 20 cm praktycznie nie ma? " - mało widziaęlś/as!!!

Gość madlennnee
ona222 Ehhhh brak mi słów, ocenianie faceta na podstawie rozmiaru penisa jest zenujace:/ poza tym: czy duzy znaczy lepszy? atrakcyjniejszy??? Dla mnie nie...... my tu nie oceniamy faceta ( jako całokształtu ) męskiego penisa Zenujace jest nie zauważać różnicy