Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noworodek1

jaka pozycja do spania???

Polecane posty

Gość noworodek1

Hej Lada dzień zostane mamą i mam pytanie: jak kłaśc maluszka? normalnie na pleckach? Słyszałam że dobrze jest klasc malucha na boku ale przeciez takie malenstwo samo sie nie utrzyma na boku. a boje sie ze jak podloze coś pod plecki to sie na buzie obruci

Gość mamuska_35
hej.... gratuluje z powodu narodzin dziecka,dzieci to skarb.Pozycja na boczku jest dobra tylko pamietaj aby klasc dziecko na przemian na prawym i lewym boczku.Pod plecki mozesz cos pdlozyc np.zlozona pieluszke tetrowa ,nie buj sie maluszek nie przewroci sie na buzke nie ma jeszcze tle sily

Gość mamuska_35
o matko ale byka strzelilam...... bój* :)

Gość yruyer
na pleckach w glowka przekrzywioną na bok

Gość noworodek1
dziekuje ja tez zrobilam byka niezlego: obróci ma byc oczywiscie

Gość kasia211
najlepiej klas maluszka napleckach tylko glowke przekrecac raz najedna raz na droga strone moja mala spala caly czas na prawym boczku i teraz ma problem z napieceim miesni trzeba ja rehabilitowac tragedia a jak juz klas na boczek to podkladaj kocyk zwiniety pod plecki tylko tez nazmiane raz z jedne raz drogiej strony bo teraz ma coreczka 4miesiace i musimy cwiczyc znia przy kazdej mzianie pieluszki dodatkowo 4-5 razy dziennie po 20 minut wyje niesamowice