Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

clawka

kącik wsparcia odchudzaniowego

Polecane posty

Gość Studencina
Mała Czarna, nie martw się dasz radę, jak coś to pytaj, ja schudłam rok temu dzięki 1000 kcal, potem przeszłam na 1300, około 13 kg, i w sumie trzymam do tej pory z wchaniami do 3 kg w górę... acha i jeszcze się ruszałam, nie brałam linei...

Mała Czarna*** ja chcę zrzucić 8 kg, więc w sumie podobnie to nie tak dużo zobaczysz z czasem kilogram po kilogramie będzie spadać ;))) clawka--------------172cm---------58kg----------54 kg---------- 800 kcal Studencina---------164cm--------48kg----------44kg------ ------800kcal lunaa91-------------170cm---------62 kg---------54 kg-----------zdrowa dieta Mała Czarna***----181cm---------70 kg---------60 kg-----------zdrowa dieta było dwa razy wpisane lunaa91 ;P

jak studiowalam, to nie mialam problemow z waga, moglam jesc wszystko, obecnie prowadze malo aktywny tryb zycia niestety... 2 razy w tygodniu chodze na silke...jakos tam specjalnie grubo nie wygladam, bo wysoka jestem, ale jestem jakas taka cala tlustawa bleeee... Studencina, a powedz mi co jadlas na tej diecie, bo ja chce od jutra tez zaczac sie na prawde odchudzac

Luno nie było 2 razy wspisane, tylko zapomniałam zmienić nicka Twojego na 30minutes :) clawka--------------172cm---------58kg----------54 kg---------- 800 kcal Studencina---------164cm--------48kg----------44kg------ ------800kcal lunaa91-------------170cm---------62 kg---------54 kg-----------zdrowa dieta 30minutes----------162cm---------60 kg---------54 kg-----------zdrowa dieta Mała Czarna***----181cm---------70 kg---------60 kg-----------zdrowa dieta

Gość Studencina
Mała Czarna, a więc, jadłam wszytskie rodzaje pieczywa(bo lubie i ciemne i jasne), kasze, ryże, makarony, dużo jogurtów, sera białego, twarożki itp, warzywa i owoce, mięso tez byo, ale mało, bo nie lubie za bardzo i nie umiem przygotowywać go, raczej jadłam wszystko, ze słodyczy też sobie czasem pozwalałam, najcześciej to czarna czekolada albo lody. No i nie omijały mnie wpadki - typu obżarstwo na 2000 kcal... ciężko jest po tym kontynuować dietę, bo wydaje Ci się , że wszystko zawaliłaś.. właśnie to jest największa zmora odhcudzających się, grunt, to się wtedy nie złamać i mimo wpadki kontynuować ;) Jak miałam taki dzień, że ćwiczyłam i cały dzień byłam w ruchu- spaliłam wtedy dużo kcal, pozwalałam sobie na dodatkowe kalorie

hehe nom damy rade na pewno;) ja w poniedziałek musze sie zwazyc i jak bedzie chociaz 200 gram mniej to bede zadowolona bo ostatnio pomimo diet nic nie ubylo, w sumie bylo pare wpadek moze dlatego, musze wytrwac przze ten weekend ;)) ja bralam tabletki linea ale nie widzialam rezultatow moze za krotko bralam nie wiem ale na kazdego w sumie moga miec rozne dzialnie;)

Gość Studencina
Ech.. ja tez ide spac zaraz, bo juz nie mam sily na nic, jak jutro sie obudzicie rano, to pomyslcie, ze zycie jest piekne i zaczynamy walke o piekne cialo i przez to piekne i zadowolone z siebie wnetrze.. ;);*

oj tak dziewczyny, jutro to już naprawdę na poważnie :) ja odezwę się jutro przed 9:00, do usłyszenia!

dzień \"dobry\" odchudzaczki, wstała już jakas? ja normalnie jestem przerażona 😭 na wadze 59,4 - skąd to się wzięło 💤 ehhhh masakra, dzisiaj chyba będzie 500 kcal w takim razie :o ewentualnie to 800, ale ani jednej kcal więcej! na razie wypiję kawę, po 10:30 pomyślę nad jakimś śniadaniem na końcu możecie dodawać aktualne wagi :) clawka..............172cm.........58kg...........54 kg..........800 kcal........59,4 :o Studencina.........164cm.........48kg..........44kg...........800kcal lunaa91.............170cm.........62 kg..........54 kg..........zdrowa dieta 30minutes..........162cm.........60 kg..........54 kg..........zdrowa dieta Mała Czarna***....181cm.........70 kg..........60 kg..........zdrowa dieta

clawka..............172cm.........58kg...........54 kg..........800 kcal........59,0 :o Studencina.........164cm.........48kg...........44kg...........800kcal lunaa91.............170cm.........62 kg..........54 kg..........zdrowa dieta 30minutes..........162cm.........60 kg..........54 kg..........zdrowa dieta Mała Czarna***.....181cm.........70 kg..........60 kg..........zdrowa dieta zważyłam się po raz drugi, i tym razem cały czas pokazuje 59,0... więc niech będzie i tyle, zawsze lepiej wygląda...

Gość Studencina
Czesc dziewuszki ;) ja juz wstalam dawno temu, ale nie mialam internetu :/ ja dzis glodowka, niestety nie mam wagi w domu, wiec sie nie moge zwazyc :( czuje sie ochydnie, jeszcze ta pogoda....

właśnie zjadłam śniadanie: jogurt naturalny 150 g (135 kcal) i mała kromka chleba (65 kcal) = razem 200 kcal kolejny posiłek około 16... do usłyszenia i dawajcie znać co u Was jak najczęściej :)

Gość Studencina
Uff wlasnie skonczylam sprzatac, jeszcze pranie i sobie siadne przed TV- wiem, ze to nie wyszukana rozrywka, ale jak sie nie ma chlopaka, a wszyscy znajomi jak na zlosc nie na miejscu... Glodowka nawet jakos mi poszla, jeszcze tylko dwa dni :)

Hej Studencinko :) Podziwiam Cię naprawdę z tą głodówką. A nie czujesz się słabo? Jak tam waga? Ja po południu zjadłam troszkę makaronu i skórkę od chleba (200 kcal). Przed chwilą na kolację zjadłam trochę wołowiny z gulaszu (250 kcal). Razem 650 kcal czyli nie tak źle. Co prawda wieczorem pewnie czeka mnie trochę alkoholu, bo idę do chłopaka do pracy, który pracuje w klubie muzycznym ;) Studencino powinnaś cieszyć się, że aktualnie nie masz chłopa, który by Ci podsuwał ciągle to nowe smakowite kąski pod nos. Ja z moim mieszkam i niestety on codziennie gotuje obiadki... Całe szczęście, że sam zdrowo się odżywia, to nie mamy w domu śmieciowego jedzenia.

Gość ostatni raz walcze
Hej Dziewczyny :) moge się dołączyć ? ja co prawda jestm grubszaaa, ale mam nadzieje , że raezm damy rade :) bo biegne z Wami do tych upragnionych 5... , a konkretnie 58 :) teraz realia :) 173cm 80kg 26 lat wow az wstyd sie przyznac jak sie zapusciłam .... przez 5 miesiecy ! tak szybko przytyłam ponad 20 kg ... dlaczego ?? osiadłam w domu i zaczełam jeść, zero ruchu... czas to zmienić ! do 24 grudnia musze ważyć max 62 kg !! aha i jak któraś z was wspomniałą to tez skutki bycia samej :), ale aby nią nie byc trzeba schudnąć !! i the end :) zaczynam od jutra: jutro tylko kawa z mlekiem w nieograniczonej ilości + serek waniliowy ! taka mała głodóweczka pozdrawiam

Gość ostatni raz walcze
clawka..............172cm.........58kg...........54 kg..........800 kcal........59,4 Studencina.........164cm.........48kg..........44kg..... ......800kcal lunaa91.............170cm.........62 kg..........54 kg..........zdrowa dieta 30minutes..........162cm.........60 kg..........54 kg..........zdrowa dieta Mała Czarna***....181cm.........70 kg..........60 kg..........zdrowa OST :) TO JA .......173cm.........80kg..........58kg...........reżim :)

Witaj :) zaczernij sobie jakiegś nicka ;) a ten serek waniliowy jutro to też w nieograniczonej ilości? ;) Niestety tak jak pisałam z facetem też nie jest różowo, bo potrafi naciągać na różne frykasy... A to loda na mieście, a to ciastko, a to żarcie u chińczyka... A ciężko się powstrzymać jak on takie coś szamie. Ja jestem zadowolona, bo w końcu udał mi się jako tako pierwszy dzień diety :) Około 23 jadę odwiedzić chłopa w pracy a niedługo popiję sobie trochę grzanego wina. Mówi się, że alkohol tuczy, ale ja już przetestowałam, że pity na pusty żołądek wcale nie szkodzi figurze, a nawet poprawia przemianę materii :) Ale raz w tygodniu to max.

witajcie:) u mnie dziś śnie za bardzo :( zjadłam spore śniadanie, a to już źle, więc na obiad tylko jogurt naturalny a potem godzina ćwiczeń. niestety potem wszamałam jeszcze talerz lasagne domowej roboty:O międzyczasie kilka cukierków... ech, czy ja się nigdy od tego nie uwolnie:( musze coś zrobić żeby za tydzień ważyć 1kg mniej, musze uda mi się! mam nadzieję że Wam też:) 3majcie się papa🖐️

śNIADAnie trzeba jeśc duże, żeby potem uniknac podjadania i obżerania się, właśnie dlatego z enie zjadlas obiadu to wieczorem ten talerz lasagne i cukierki, ja dziś tez zjadlam spore sniadanie ale na obiadjuz mniej i kolacje tez i nie czuje sie ociezale... a n pomiedzy sniadaniem i obiadem jeszcze otreby +platki+ jogurt+ ijablko taki mix ;P

dziewczyny a jakie ćwiczenia polecacie? ja mam w planie chodzić z moim chłopakiem na siłownię, ale zastanawiam się nad jakimiś skutecznymi ćwiczeniami na talię... lecz 6 weidera jest trochę zbyt rygorystyczna ;) aha zważyłam się przed chwilą i mam 58,5 kg ;)

http://www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=read&poz=11&art=48&dz=11&page=1 jakies rozne na rozciagnie, pilates jest dobre podobno na youtubie są fajne filmiki robilam dziś to http://www.youtube.com/watch?v=15Uxbv4WOpo i z tego pierwszego cwiczenie 1,4,5,6,8,9,11 i 12 , reszta podobno nie jest zalecana ze wzgledu na kregoslup i stetching jakis ;) np. http://wdziek.info/stretching-czesc_2.html ja dzis sie juz nacwiczylam taka wymeczona bylam tymi wszystkimi cwiczeniami ;P

jestem z siebie dumna, moja mama zrobiła ciasto i długo myślałam nad tym czy jeśc czy nie, potem poszłam DO KOCHANI TAK popatrzyłam I stwierdziłam, żE TYLE SIę namęczyłam NAD ćwiczeniami a one PEWNIE pozwolily mi spalic cos o podobnej ilosci kcal jak kawalek takiego ciasta I powiedziałam sobie nie;d;d;d

super Luna, gratulacje :) nie ma co kusić się na grzeszki, bo to jest tylko błędne koło... ja dzisiaj też jestem z siebie dumna, poza tym nagle dostałam jakiegoś takiego powera do odchudzania że hej :) zaraz wychodzę do chłopaka do klubu, więc pewnie trochę potańczę i też kcal spalę... ach, jednak ta dieta fajna jest ;)

hej, śpiochy!!! ja dzis z rana sie zwazylam i bylo 68,5kg!!! czyzby waga ruszyla??? ogolnie staram sie stosowac diete MŻ, cwicze troszke w domu i chodze na silke, ale ogolnie na razie siedze w domu i dlatego tyje...poza tym moj maz lubi jesc rozne niezdrowe rzeczy i mnie namawia, mowi ze nie jestem gruba, wlasnie wyjechal na 2 tygodnie wiec moze sie uda...