Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

clawka

kącik wsparcia odchudzaniowego

Polecane posty

dziewczyny, ja wczoraj pojechalam odwiedzic meza w pracy i dzis wrocilam i mialam mega WPADKE!!!! wczoraj jadlam wiecej niz zawsze, poza tym 2 babeczki do kawki o 15, poza tym 3 drinki, a na koniec zmusili mnie do ciasta (cholera!!!) i to okolo godziny 21!!!!porazka. dzis na sniadanko 2 male buleczki z serkiem, obiad piers z kurczaka, troche kalafiora, 4 pomidorki koktajlowe i troche lodow podjadlam mezowi, przed chwila wypilam kawke i zjadlam jogurt yyyyyyyyy :(

Gość ostatni raz walcze
nazywam się Agata :) a Ty ? Wy ? dzięki kochana za wsparcie które z mojej strony tez oferuje Tobie abysmy schudły Ty te kilka kg , ale wiem jak trudne do zrzucenia a ja te 20 :) ważyłaś tyle i jak to sie stało, że spadło ? ja zawsez miałam raz chuda raz gruba ... także rok temu przez 2 lata trzymałam moje 58 i w pazdziernuku ubiegłego roku zaczełam tyć bo ---- zuciłam fajfi to po pierwsze a po drugie zasiedziałam sie w domu .... i tak w ciągu roku uzbierałam to co gubiłam ... ale na własna prośbe :) jak schudłaś ? rozwolnienie to na bank po winku :) chociaz niektórzy piszą ze ma sie to po jajkach :) wiesz w sumie to dobrze bo się oczyszczasz dzis dzień zaliczony ! zjadłam jabłuszko takie słodkie mniam mniam :) a potem serek wymieszałam z pomidorkiem pycha:) super jest to że sie wyostrzają smaki mała czarna :) dogodziłaś sobie :) hahahah od kiedy ruszasz na dietke ? uciekam w takim razie przez tv i bede oglądaś taniec z gwiazdami popijająć winko :) na zdrowie - na diete clawka :) do jutra !! już 3 dzień :) buziaki

Gość Studencina
Witam :* Ja tak w ogole to Anna jestem ;) Przedstawcie się wszystkie... a moja dieta, masakra, dziś zaliczam, kolejną wpadkę:/ Ale mamy grilla, wiecie wino, kurczaki, ryby, sałatki, wszystko to bardzo chude i zdrowe, ale wiem, że powinnam się ograniczyć do małego kawałeczka, a nie takich ilości :/ Rany gdzie się podziała moja silna wola?! Tak więc Mała Czarna nie martw się, ja też się złamałam, no cóż od jutra się biorę w garść, w poniedziałek na bank się zważę i jak będzie jakiś sukces dam Wam znać, dopinguję Cię Agata w tym chudnięciu do listopada, dasz radę! W ogóle wszytskie damy radę! Przeciez jedzenie nie będzie nami rządzić :)

Dzień dobry Dziewczęta ;) Agata, Anna - bardzo ładne imiona :) Ja niestety z imienia nie mogę się przedstawić, bo jest tak bardzo charakterystyczny, że ktoś znajomy mnie tu by jeszcze rozpoznał ;) Tak więc niech zostanie clawka. Studencino mam nadzieję, że od dzisiejszego poniedziałku już nie dasz się pokusom i zrzucisz z nami zbędny balast ;) Agatko, suuuuuper, zobacz jeszczcze tylko 3 dni nam zostały, teraz już nie możemy się poddać!! U mnie na wadze znowu mniej, bo 57,4 kg. Już nie pamiętam, kiedy ostatnio tak szybko chudłam.. Dzień trzeci amerykanki czas zacząć!!! Jejku jak to szybko leci... Ogólnie to ta dieta jest naprawdę fajna, teraz już w ogóle nie czuję głodu, organizm bardzo szybko się przyzwyczaja, a jedzenie na tej diecie mimo że dietetyczne skutecznie zapycha. Właśnie gotuje mi się woda na poranną, śniadaniową kawę :)

Gość ostatni raz walcze
witam kochanie dziewczynki :) Clawka :) super extra fajnie , ja sie nie dałam powstrzymac i na wage weszłam i wyobraz sobie 2 kg !!!!! mniej !!!!!! wow !!!!!! tylko tez wiedzmy że te pierwszy kilosy szybciej lecą w szczegolności jak jest sie grubsza!!! ale super :))))) mam nadzieje ze wytrzymałaś wczoraj tylko na winku ?? ja tak !!! piłam i oglądałam :) a dzis juz jestem po kawce x 2 :) musiałam i serku a za 40 minut posiłek znów :) no jem i jem i jem :) hahahah Ania zaczynaj z nami - ile masz do zrzucenia dokladnie ? zobacz we 2 dajemy rade to jak nas bedzie 3 :) to juz w ogole powalimy całą kafeterie :) hhaha poważnie mowie że łatwiej mi była zacząć bo tu jesteście :) to jeszcze tylko 3 dni a w czwartek zamierzam być na 1000kcel i od piąteku znów ruszam z ta dietka ! masz racej clawka że jest fajan ta dietka bo nie czuje się az tak strasznego głodu ! i ważne że te pisiłki są co 2 godziny co wydaje sie nam jakbysmy jadły cały dzień a kilosy lecą :) super że tez już masz tylko 0,4 do 56 :) zanim sie obejrzysz bedzie twoja upragniona waga :) damy rade :) miłego dnia to all :)

hej, milo mi Ania i Agata, Julia jestem :) w czwartek wraca maz wiec z dietki nici, bo musze cos dla niego normalnego gotowac, ale oczywiscie bede jadla malo, moze jak znowu wyjedzie za 2 tyg od czwartku to dopiero wtedy amerykanke zastosuje...

Gość ostatni raz walcze
Hej Clawka ANia i Julia :) jak dietka ? ja jestem po serku z pomidorkiem o 16 :) i jest Ok mam power do dietki bo mam silna motywacje - spodnie dzinsowe :) stare, ale dla mnie jak nowe :) o 20 jeszcze winko :) pycha i jutro juz 4 dzień :) wow ale to szybko leci !! a w czwartek cos smacznego zjem ale dietetycznego :) i od piatku znów amerykanka :) także zachęcam do wspolnej walki :)

Gość ostatni raz walcze
gdzie jesteście ? :( ja czuje sie ok i nadal jestem na diecie ! :) jutro juz 5 dzień idzie super i na prawde widac efekty ! wieć polecam jak najbardzije ta dietke na zgubienie tych 4 kg !! wracajcie :))

jestem!!! :) ostatni raz, to ile juz zgubilas kg??? u mnie cholerne 68kg!!! niby 2 kg mniej a dalej nic!!! :( dietke zastosuje,ale za jakis czas...albo zobacze...bo kusicie :)

Gość ostatni raz walcze
hej :) jutro stane na wage i napisze jutro ile poleciało :) dzis już ostatni dzień ale mam zamiar dojśc do piątku i w poątek wiecej zjeść mniam mniam i od soboty ponownie na dietke :) ludzie mowią że widać ze chudne !!! także na 100% sie chudnie noo to w końcu jakies ok 500kcel dziennie :)

HEJ AGATKO!!! bardzo, bardzo gratuluję Ci wytrwałości!!! ja nie wytrzymałam 😭 na wadze 58,2 kg... dzisiaj znowu dietuję, ale na razie nie amerykankę tylko zwykłą dietę.. właśnie jem na śniadanie dużą marchewkę :) za kilka dni dostanę okres, więc wtedy dopiero rozpocznę amerykańską. naprawdę zazdroszczę Ci wytrwałości!!! ja może zacznę amerykańską znowu w niedzielę, ale oczywiście do tego czasu i tak dieta ostra no i będę oczywiście tutaj pisać i czytać Twoje poczynania. i tak cieszę się, że już nie ma 59, tylko jest 58 :)

no i Agatko jak tam waga??? podziel się wynikami!!! ja amerykankę powtarzam w przyszłym tygodniu. na razie dieta do 800 kcal.

Gość ostatni raz walcze
halooooooooooooooooo :) super że jesteś !!!!! ciesze sie !!!! nie martw się ze sie nie udało do końca!!! a co zjadłaś ? sukces masz clawka !!! 1 kg mniej !!! a przy twojej wadze to sukces! a wiec kulminacja :) hahaha - 4 kg !!!!!!!! także dzis jeszcze na amerykance i jutro dzień gdzie sobie pojem na co mam większa ochote oczywsicie zero słodyczy ! i od soboty znow na 6 dni amerykanka :) piszcie jak Wam idzie !!! ja tez bede!

Gość ostatni raz walcze
dziewczyny działa :) dzis po raz 3 zaczynam amerykanke :) i na wadze coraz mniej ! do 30 zamierzam schudnąć 10 kg i wiem czuje ze mi sie uda! po 12 dniach mam 6 kg mniej ! czyli efekt jest super a w dzien kiedy mozna jeść 1000kcel ja jem wsyztsko na co mam ochote ! i tez chudne! :) takze do 30 - bede sie chwalić :) pozdro

Gość i jak tam u ciebie
clawka??? ile wazysz obecnie? pzdr