Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Twoja_królewna

Czy mogę już zrobić test?

Polecane posty

Gość maaaartusssssiekkkk
Radze jednak poczekac do dnia spodziewanej miesiaczki bo wtedy wyjdzie na pewno wiarygodny. A poza tym przypominam ze moment stosunku wcale nie rowna sie momentowi zaplodnienia. Wiec nie mozesz za bardzo obliczyc momentu zaplodnienia. Poczekaj wiec do dnia spodziewanego okresu.

Gość nataxxxxx
bez sensu.ja robilam test 2 dni przed spodziewanym okresem i wyszedl negatywnie a po 2 dniach powtorzylam i 2 kreseczki. teraz jestem w 6 miesiacu

niby moze wykryc i nie....ale najlepiej robic od samego rana przy pierwszym siussianiu :) bo wtedy jest najwiekszy poziom hcg:P hm... teraz testy wykrywaja i 6 dniowa cize:P

ja bym poczekala do miesiaczki tym bardziej, ze nie wiadomo, kiedy tak naprawde bylo zaplodnienie. Poza tym, przy bardzo wczesnej ciazy moze byc za malo hormonu ciazowego hcg, zeby ja najnormalniej w swiecie wykryc. Dlatego czeka sie do miesiaczki.

Kupiłam wczoraj baby-test, który wykrywa już 6-dniową ciążę i ma ponad 99% dokładności, ale nie zrobiłam go jeszcze bo rzeczywiście mógł nie minąć określony czas. Zresztą boję się wyniku... :(