Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dość durnych reklam

Bojkotujemy zespół Feel

Polecane posty

Gość mam dość durnych reklam

Za śpeiwanie idiotycznej reklamy kredytów pt "Mój dom". Jak mozna się tak zeszmacić i za pare zł wyspiewywać takie bzdety ? W ogóle rzygać mi się chce od tych reklam kredytów i w TV i radiu i gazetach

Gość dziewietnasty dzien dupy
jak to zeszmacic ?? oni od samego poczatku sa zeszmaceni :o

zadna inna tv nie ma tylu reklam co TVN az do obrzydzenia wiedej maja reklam niz programu i tak juz watpliwej jakosci bojkotujemy feel i tvn

Gość TVN przegina
Nie dość że przerywają filmy reklamami to jeszcze w trakcie nadawania pojawiają sie one w postaci pasków czy okienek . Kurcze, nasz Sejm zamaist bzdurami powinien sie tym zajac, inaczej za jakiś czas w ogóle nie bedzie można oglądac filmów bo zasłonią je różne reklamy i znaczki

Gość nie przegina
dorośnij ! celem TV (tvn) sa reklamy i inne sposoby ZARABIANIA PIENIęDZY !! Filmy służą jedynie przyciągnięciu naiwnych przed ekran !!!

Feel to obciach. Coś jak Ich Troje, banalne teksty i sprzedajne ... . O po latach ich fani będą się wstydzić swojej przeszłości :classic_cool:

Gość nie przeginaJ
Jeśli są fanami, wstydzić się nie będą na pewno. Jeśli są marionetkami w rękach specjalistów od marketingu, wtedy zapewne wstydzić się (zwłaszcza publicznie) będą. A ci sami spece każa im kochać kolejnego "idola" od zarabiania kasy ...

Gość a ja uważam że
mają swój czas i go wykorzystują - to wszystko. Gdyby ktokolwiek z Was miał taką okazję, też by z niej skorzystał.