Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamileczka666

mam 14 lat i jestem w ciazy /

Polecane posty

hej mam na imie Kamila i mam 14 lat, dzisiaj dowiedziałam sie ze jestem w ciazy .... ale zaczne od poczatku ... w lipcu poznałam fajnego chłopaka - Damiana - ma 17 lat. Zakochałam sie w nim od pierwszego wejrzenia. zaczelismy sie spotykac i codziennie calowalismy sie z jezyczkiem . ja byłam wniebowzieta bo nigdy wczesniej sie nie całowałam i nigdy tez nie miałam chlopaka... 18 lipca była impreizka u jego kolegi na która poszlismy razem. troche wypilismy ale nie duzo i poszlismy do drugiego pokoju. najpierw sie całowalismy i było cudownie a potem zaczelismy sie rozbierac i ... zrobilismy to ... bylo cudnie ... spotykalismy sie jeszcze do połowy sierpnia a potem koniec ... pokłocilismy sie i on mnie olal... nie odzywal sie nie pisał nie dzwonił .... ja od kilku dni zaczełam sie zle czuc i dzisiaj nie poszłam do szkoły (chodze do 2 kl gimnazjum) i postanowiłam ze zrobie test ciazowy .... no i wyszedł pozytywny .... JESTEM W CIAZY !!!! jak ja to powiem mamie ???? i całej rodzinie /??? i czy mam powiedziec Damianowi ??? co ja teraz zrobie ... wszyscy beda mnie wytykali palcami a ze szkoły chyba mnie wyrzuca :((((

Gość Ambrellakkk
Jesli to prawda co piszesz, to powiedz mamie, i niech Ci zalatwi aborcje dopuki jest na to czas. Twoj ptzypadek to patologia,nie wychowasz tego dziecka

Gość Ambrellakkk
To nie musi byc prowokacja, bo wiem, ze dziewczynki w 2 gimnazjum uprawiaja seks, mam kuzynke, opowiada mi co sie dzieje w jej gimnazjum

nie no, aborcja?? Ja rozumiem, że to porblem, ale żeby odrazu aborcja? Niech najpierw powie mamie!!!! mam nadzieję, że to prowokacja.... szczerzę wątpie w cudny pierwszy raz na imprezie 14-latki i 17-latka:-)

u mnie w podstawóce była 1, a u mojej młodszej siostry w gimnazjum to w jednej klasie 5:-/

Ambrellakkk - dopoki pisze sie przez Ó wiec zanim zaczniesz doradzac przejrzyj slownik.Po drugie mozg sobie wyskrob jesli go w ogole masz! Jesli chodzi o temat BEZNADZIEJNA PROWOKACJA:-o

Gość Ambrellakkk
nie no, jak sobie wyobrazasz zostac matka w wieku 14 lat:) nie poradzi sobie ani fizycznie a juz na pewno psychicznie

Gość Ambrellakkk
ojej nie badz taka wrazliwa:) kazdemu zdarza sie zrobic blad, jesli sie szybko pisze:) mam nadzieje, ze az tak Cie nie urazilam :D

mam nadzieję że to prowokacja :O co do seksu w tym wieku to wiem że niektórzy zaczynają tak wcześnie (moja koleżanka rodziłą na miesiąc przed 15 urodzinami). pogadaj z rodzicami. ten chłopak popełnił przestępstwo jakim jest obcowanie płciowe z osobą poniżej 15 roku życia. sprawa powinna trafić do prokuratury. co zrobisz dalej zależy od ciebie i twoich rodziców.

Gość deli26
ten chłopak musi ponieść konsekwencje, masz dopiero 14 lat, będzie odpowiadać przed sądem

Ambrellakkk - zycze sobie i innym matkom zeby takich "kobiet"jak ty bylo jak najmniej.Bog daje zycie i tylko Bog ma prawo je odebrac wiec nie namawiaj i nie grzesz zreszta pewnie w niedziele do kosciolka pobiegniesz:-o Po drugie dziecino jest cos takiego jak "kolyska"pod szpitalem i tam mozna zostawic dziecko bez zadnych konsekwencji.Sa rodziny ktore marza by miec dziecko a nie moga go miec i chetnie przygarna jakies porzucone.Wiec wracaj do nauki a zagadnieniami typu aborcja zajmij sie jak dorosniesz:-o

Ambrellakkk - urazila mnie twoja totalna glupota i brak empatii.Taki ktos jak ty jest dla mnie zerem.Pierwsza mysl o niechcianej ciazy kojarzy ci sie z MORDERSTWEM bo inaczej tego nazwac nie mozna.Zero empatii!:-o zegnam!

tylko dlaczego zawsze w takiej sytuacji cierpią ci najmniejsi, najsłabsi, ci którzy sami o siebie zadbać nie potrafią.......

Kobiety nie przesadzajcie z tym ocenianiem aborcji. Nie tak łatwo jest chodzić w ciąży i oddać, nawet 14 latce. Wtedy pewnie będziecie pisać, że była wyrodną matką. Sytuacja jeśli wogóle jest, to jest bardzo trudna. Najpierw musi pogadać z mamą, potem musi iść do lekarza i ona ma ocenić co i jak. Nie wiadomo czy ona wogóle jest w stanie donościć ciąże - przecież organizm bardzo młody. Chłopak powinien ponieść konsekwencje.

Gość Ambrellakkk
Czy wy myslicie, ze 14 latka ma instynkt macierzynski? Ona interesuje sie tylko soba, tym co powiedza kolezanki itd. jest za mloda, zeby myslec o dziecku. Pamietam, ze jak bylam w 2 kl lo, myslalam, ze wpadlismy z moim chlopakiem, wiem, ze wtedy musialabym usunac ciaze. Kto by nas utrzymal rodziece? wiedzialam, ze najpierw szkola pozniej ewentualnie dziecko. W Holandii np aborcja jest na porzadku dziennym, nie mowie ze tak jest dobrze, jestem przeciwna, ale w takim przypadku jak powyzej, nie ma innego wyjscia

Czyli ciebie tez mozna zabic???no przeciez jestes takim samym czlowiekiem co ten nienarodzony.Tyle ze ten nienarodzony nie potrafi sie sam obronic.MOZNA DZIECKO ZOSTAWIC W SZPITALU I ZRZEC SIE PRAW RODZICIELSKICH!jedyna konsekwencja dla tej 14latki beda rozstepy.Tak ciezko jest ci to zrozumiec?Jesli tak bardzo podoba ci sie Holandia to przerowadz sie tam!

Gość angelaaa z W
Aborcja!!!!!! oszałałas a czemu ma pozbawic zycia niewinną istotke tylko dlatego ze ma 14 lat? Może je oddac po uroczeniu jak twierdzisz ze 14-latka niem instyktu macierzńskiego ,niemusi tego dziecka wychowywac ,ale odrazu zabijac stuknij sie w łeb . A Ze w holandi aborcja jest na poczatku dziennym to tylko głupota tego kraju !!!!

Gość angelaaa z W
urodzeniu miało być, sorrki;)

zrobiłaś sobie krzywdę ale stało się i się już nie odstanie porozmawiaj szczerze z mamą, nie będzie zachwycona ale razem podejmiecie najlepszą decyzję