Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sassetka

Mam męża i jestem tą drugą...

Polecane posty

Gość Sassetka

Mój wiązek małżeński trwa zaledwie 4 lataż, a już wszystko zaczęło się walić. Mój mąż przestał mnie doceniać... czułam się samotna i postanowiłam kogoś poznać. Mój romans trwa 3 miesiące i zastanawiam się co dalej... Czy któraś z Was jest w podobnej sytuacji???

Gość co oznacza
"przestał mnie doceniać"??

Gość Sassetka
Zaczął mnie traktować jak coś co jest i będzie. Maszynę do sprzątania i gotowania. Skończyły się kwiatki, romantyczne wieczory, komplementy...

Gość co oznacza
tak myślałam. Czyli zaczęło się normalne życie, a Tobie się marzy "miłość" jak z romansu :O Dorośnij, Kobieto. Miłość to nie kwiaty i komplementy...

"Miłość to nie kwiaty i komplementy... " NIE?????? A co?? Miłość to zaprzęganie do garów??????

w życiu bardzo ważne sa kwiaty, komplementy, pozytywne emocje i pożadanie, inaczej co to za zycie?- takie jak autorki w kazdym razie. Sassetka- trzeba się cenić a życie sobie ubarwiać;)

A nie, troje :) Zostaw obydwóch i znajdź sobie trzeciego :) Niech się kręci maszyna jak już ruszyła

Gość co oznacza
Oczywiście, że nie "zaprzęganie do garów" :O Ale istotą miłości NIE są tylko kwiaty i komplementy :O

Gość Sassetka
Sissy - mój kochanek ma żonę Co oznacza - moze Ty uważasz, ze takie traktowanie swojej żony jest czyms normalnym, a odrobina starań ze strony meża to zaraz "miłość jak z romansu". Ja mam troszke odmienne zdanie.

Gość Superakcyjny babiarz
Doprawdy, nie wymądrzaj się za bardzo...

Gość co oznacza
a jeśli coś jest nie tak, to trzeba porozmawiać z mężem, a nie włazić do łóżka innemu tylko dlatego, że rzuci parę komplementów :O

no jesli meza nie stac na codzienne okazywanie milosci, to chociaż te TYLKO kwiaty cyz komplement raz na ruski rok jakos dodaje skrzydeł, nie?

Gość co oznacza
widzę że masz odmienne. natomiast na temat miłości i wierności jakie masz? Tak sobie wyobrażasz miłość? Że zdradzasz?

Gość simonka
twój kochanek ma żone, kochanka kochanka ma męża ( czyli ty ) twoj mąż ma zone, i ty masz męża, no i zona twego kochanka ma męża. Fajnie macie:D Jest was wielu :dD:D:D:

Autorko wiele kobiet tak samo traktuje swoich mężów ,jak twój mąż Ciebie tylko mam wrażenie,że chyba trochę zbyt szybko się poddałaś zamiast ,jak to na kafe wiele pań mówi, spróbować zawalczyć o swoje. No ale to tylko moje zdanie.

Gość simonka
mozecie sobie zrobic kwadracik;d

Gość co oznacza
a według mnie "poddała się" bo jej tak było wygodnie... Teraz ma kochanka i może się tłumaczyć: "bo mąż mnie źle traktował"... :O:O:O

Gość simonka
ale jesli i twoj maz ma kochanke to juz bedzie wielokącik ;p

A może się powymieniajcie 1 tydzień - Ty i mąż + kochanek i jego żona 2 tydzień - Ty i kochanek + Twój mąż i kochanka żona 3 tydzień - Ty i żona kochanka + Twój mąż i Twój kochanek A potem od nowa :D

Gość Sassetka
"Walczyłam o swoje" przez ponad rok. Dzień w dzień tłukłam ten sam temat. Moje starania spełzły na niczym. Czym bardziej się starałam wsystko odbudować, tym bardziej mój mąż zaczynał mieć to w d... Nic na siłę...

Gość simonka
no to dawaj sie innemu walic, jaki twoj problem, jak ci tka odbrze to coz no to sie baw

Gość co oznacza
to może pomyśl o rozstaniu, skoro Ci tak źle...???