Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana

nietrzymanie moczu

Polecane posty

Gość jestem zalamana

chodze od lekarza do lekarza, kazdy mowi, ze musze robic cwiczenia i bedzie dobrze a tymczasem cwicze do roku i gowno to daje. jest gorzej. zaczelo sie od popuszczania paru kropel a teraz bez pampersa ani rusz. czy jest ktos z podobnym problemem? jak sobie z tym radzicie? bo ja jestem w maksymalnym dolku. nawet bialych spodni nie moge nalozyc :/

Gość a ile masz lattt

Gość jestem zalamana
22 za dwa tygodnie wracam na ucelnie, boze ... cale wakacje nigdzie nie wyjechalam ze znajomy, przesiedzialam w domu. jak ja sie teraz na uczelni pokaze. zupelnie nie wiem jak ukryc pampersa pod spodniami. jak jest suchy to ok, ale jak zmocze to z tylu w mi zwisa i widac. moze szeroka kiecka? zreszta to nawet nie o to chodzi, zima mozna jakos przezyc... ale latem? no i imprezy, przeciez nigdy juz nie bede mogla zalac sie w trupa w akademika i zostac na noc u kolezanki.

Gość aurellia
Ja miałam takie problemy po porodach i też mi mówili ze minie, do dziś mam taki problem a dzieci mają 5 i 2 latka. Moja ciotka miała na to operację ale dokładnie nie wiem na czym ona polegała. Słyszałam tez o lekach ale nie sięgnęłam po nie jeszcze.

Gość GG3697800
A jakie nosisz pampersy? Mam ten sam problem. Napisz na moje gg - 3697800. Pozdrawiam

Gość vertrrrrrrrrrrrrrrrr
siostra mpjej mamy tez tak miala i robila w szpitalu zabieg, jakies podwiazanie czegos ale nie pamietam dokladnie. na drugi dzen juz szla do domu i juz nie ma tego problemu

Gość się znam
dziewczyno, naprawdę Ci współczuję. Ja tak miałam przez 2 tygodnie, że popuszczałam (wystarczyła podpaska), ale dostałam jakieś leki, bo to było tylko nadkażenie i minęło jak ręką uciął. Ale ja mam 56 lat, a Ty jesteś młodziutka. Może Twój lekarz jest do..... Spróbuj zgłosić problem innemu. I tyle chodź (ciągle), aż coś z tym zrobią.

Gość GG3697800
Napisz do mnie na GG(zwykle jestem na niewidocznym) lub na e-mail (napisz jak nie masz gg to podam Ci e-mail lub ty mi podaj.

Gość ....finka
Podaj gg -doradze medycyna naturalna....

Gość goga123
Witam Panie ! Ja od porodu,czyli od 6 lat mam ten problem.Nie noszę pampersów ale wkładki.Wiem jakie jest to uciążliwe.Ciągle czuję się nieświeżo.Lekarz mówił,że to jest od opuszczenia się macicy.Pozdrawiam.