Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamulona_dzisiaj

rozstalam sie z facetem i odezwal sie moj dawny ex

Polecane posty

Gość zamulona_dzisiaj

Kocham mego ostatniego bylego ale on ma juz dziewczynie niestety a tu odezwal sie byly sprzed 4 lat. Nie to ze nie mielismy zadnego kontaktu, raz na 2-3 miesiace jakis es dostalam lub on ode mnie ale bez zadnych podtekstow a teraz on pisze codziennie i strasznie sie mna interesuje.

Gość dhfdfd
kurcze tez bym tak chciala ale dzieki Twojej wypowiedzi doszlam do wniosku ze nawet po 4 latach mozna do siebie wrocic itd.:)

Gość dhfdfd
zapalila mi sie lampka nadzieii :)

Gość zamulona_dzisiaj
kiedys strasznie go kochalam i dlugo za nim tesknilam ale teraz poza sympatia nic nie czuje...moj ostatni ex jest od niego lepszy pod kazdym wzgledem:(

Gość zamulona_dzisiaj
A ten sprzed 4 lat powiedzial,ze zawsze mnie kochal i chce byc ze mna....to niemozliwe:(

Gość aga_123
moze tak CI sie tylkow ydaje bo rozstaliscie sie całkiem niedawno,

Gość zamulona_dzisiaj
ale co mi sie wydaje?

Gość aga_123
ze ostatni jest pod kazdym wzgledem lepszy

Gość dhfdfd
wlasnie kurcze jak juz sie o tych bylych zapomina to im sie raptem przypomi po jakims tam czasie a my pozniej tylko cierpimy :( ech z facetami

Gość zamulona_dzisiaj
Nie naprawde jest lepszy. Bardziej pracowity, bardziej zrownowazony, prawdziwy facet z krwi i kosci.

Gość aga_123
a ten Twoj sprzed 4 lat? zmienił się jakos? może dorosł, moze inne ma podejscie juz do zycia

Gość zamulona_dzisiaj
Wiesz co? ja juz nie cierpie...mi to w sumie zwisa czy moj 1 ex odzywa sie czy nie i nie boli mnie to ze moze miclzec miesiacami.Kiedys przezywalam ale teraz przeszlo.Gorzej z ostatnim ex,tego to przezywam:(

Gość dhfdfd
A wtedy ty z nim zerwalas czy on z toba???

Gość zamulona_dzisiaj
Spotkalam sie z nim ostatnio kilka razy.Niby podlapal w koncu jakas prace ale nie jest to nic szczegolnego. Nadal ma zmienne humory. Raz pewny siebie facet a za kilka godzin jakis depresyjny. Duzo gada jak zawsze ale nic z tego nie wynika.

Gość dhfdfd
no fakt wsumie jak stac cie bylo na lepszego to olej tamtego

Gość zamulona_dzisiaj
On zerwal ale nie dla innej.W sumie ja tez sobie zapracowalam na to zerwanie.Bylam mloda i nie wiedzialam czego chce. On mial jakies chyba stany depresyjne i problemy i olal mnie kompletnie na chama.

Gość migotkaqq
mam podobna syt tylko ze moj były odzywał sie jak byłąm jeszcze z moim chłopakiem .juz wtedy wiedziałm ze nic do niego juz nie czuje .a teraz zerwałąm z chłopakiem ale i tak do byłego nic nie czuje .a on nie daje mi spokoju :Pmeczy mnie to bo cierpie z powdu rozstania a były jeszcze mnie normalnie przesladuje:(

Gość zamulona_dzisiaj
Wiekszosc czasu siedzielismy w domu bo bylismy biednymi studentami. jak juz poznalam mego ostatniego ex to zarabialam i moj tez dobrze zarabial.Nie siedzielismy w domu tylko duzo bawilismy sie i podrozowalismy. Po drugie byl bardziej meski,zaradny i stanowczy.

Gość migotkaqq
i najgorsze jest to ze wytłumaczyc mu sie tego nie da:(

Gość zamulona_dzisiaj
no wlasnie cierpimy z powodu rozstania a dawni ex sie odzywaja:( to jeszcze doklada metliku w glowie

Gość aga_123
to nie podtrzymuj z nim kontaktu

Gość zamulona_dzisiaj
Powiedzialam mu ze kocham nadal mego ostatniego exa i nie moge byc z nim bo to juz dawna przeszlosc i nie zmusze sie ale co z tego...on chce byc ze mna w kontakcie i codziennie cos napisze

Gość aga_123
nie odpisuj mu... po pewnym czasie moze sie znudzi te pisanie mu

Gość zamulona_dzisiaj
to zadzwoni na domowy...

Gość aga_123
oszalał na Twoim punkcie, faktycznie sytuacja nie fajna, moze sprobuj mu powiedziec jasno i wyraznie i do tego glosno, co czujesz, co chcesz moze zroumie,,,,

Gość zamulona_dzisiaj
tak bede musiala zrobic nie chce byc na dzien dzisiejszy z nikim

Gość sud
o ile sie założymy że tego nie zrobisz? :P raz że czujesz się źle po zakończeniu związku a dwa że Cię łechta to że ex się odzywa...

Gość aga_123
lepiej byc chwilke samemu- przemyslec, co jest dla nas wazne i słuszne, powiedz mu ze nie chcesz byc teraz z nikim, ze narazie musisz pobyc sama zeby wszystko przemyslec,. szkoda by było jakbys teraz weszla w zwiazek z jeszcze bolącym seruszkiem

Gość zamulona_dzisiaj
sud jakby mi sie to podobalo to bym juz byla z nim ponownie Moglabym sie z nim zwiazac bo czuje sie samotna ale bym skrzywdzila go a najbardziej siebie!!!!Szczerze mu napisalam ze kocham i tesknie za moim ostatnim exem .Nie oszukalam go.Wole byc sama i gnic tak niz zmuszac sie do zwiazku z dawnym exem aby tylko miec faceta.

Gość zamulona_dzisiaj
a po 3 nie jest mi dobrze z tym ze on musi wysluchiwac o moich uczuciach do ostatniego faceta...