Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w przestrzeni

CHUDE ZNACZY NIENORMALNE !!! dziewczyna musi miec troche cialka

Polecane posty

Gość Ciam__
Oj Zagubiona widać ze zazdorścisz .. Pewnie jestes zakompleksioną grubaską xdd "kobieca znaczy taka np 165 cm ok 70 kg lub ciut wiecej" To już jest nadwaga . - BMI - 27,3 i znowu wkleje to dla niedouczonych : Niedowaga < 18,5 Waga w normie 18,5 – 24,9 Nadwaga 25 – 29,9 Otyłość stopnia I 30 – 34,9 Otyłość stopnia II 35,00 - 39,99 Otyłość stopnia III >40

Gość frytaaa
Chudym dziewczetą brak kobiecosci, puszystym, hmm tam nadmiar kobiecosci :) najlepsze kobitki to te zwyczajne normalne ktore sa szczuple, oczywiscie nikogo nie dyskryminuję, tylko fakt i narzekanie na to, że jest się grubym a potem wpierdala*** pizzy no to wybaczcie

Gość Sratatatata
oooo kolejny zakompleksiony cycaty wieprz ktory pierdoli glupoty dla podniesienia samooceny!ja mam 158 i waze 45kg i czuje sie w porzadku a nie odchudzam sie,jem slodycze i wszystko,robie 150 przysiadow dziennie i jest ok.A tu jakis kaszalot zamiast wziasc sie za siebie,nie siedziec na durnym forum tylko pocwiczyc,wyglasza wszen i wobec swoje zale!Dziewczyno w ten sposob nie schudniesz! Z reszta gadanina ze chude = nienormalne jest wlasnie NIENORMALNE :D :S bo niektore dziewczyny te chude to osoby pracujace umyslowo,uczace sie i wszystkie zbedne kalorie ida im do mozgu i wplywaja na lepsza jego prace :S nie kazda chuda to glupia anorektyczka :S

Gość Ciam__
Ewemis Proszę : http://kobieta.wp.pl/kat,26231,pos,5,kalkulatorbmi.html Tu można obliczyć ;)) Ja tam sie trochę machnęłam bo wpisałam nie 165 cm tylko 160cm . ;pp

Gość emillllllllllllka
oj ludzie, dlaczego nikt nie promuje takiego tekstu ze ladne jest nie to co ladne ale co sie komu podoba? przynajmniej byloby milo:P obiektywnie dla kazdego ladna jest kobieta o wygladzie lalki barbie i nic na to nie poradzimy... 170 szczupla z biustem B,C i kragla pupa... ale talią osy... taka jest rzeczywistosc... ps. i tak wole byctaka jaka jestem czyli szczuplutka:P nie potrzebuje byc idealem:P

Gość ..mala czarna..
ja przy wzroscie 163 waze 50 kg, owszem jestem szczupla ale wiele nasluchalam sie komentarzy (rowniez od dziewczyn) ze mam zajebista figure, zajebisty tylek, chlopak mi takze powtarza ze kocha moja okraglutka pupcie i piersi chcialabym natomiast byc wyzsza i miec wieksze piersi ale nic nie zrobie a juz na pewno nie bede zakladac topicow na temat ze dziewczyny powyzej ilus tam cm wzrostu i z cyckami wiekszymi niz XX sa nienormalne, no wybacz... poza tym roznimy sie tym, ze Ty z pomoca silnej woli moglabys schudnac, ja natomiast nie urosne ani cyckow sobie nie powieksze

emillllllllllllka ale ja w każdym prawie poście pisze że przecież są gusta i guściki i dla jednego mężczyzny atrakcyjna jest kobieta o kobiecych pełnych kształtach a drugiego drobniutka i filigranowa:) i tak było jest i bedzie tylko wkurza mnie jak kobiety obrażają inny typ kobiet i nazywają go "obrzydliwym" tylko dlatego że jest im do niego daleko... Ja ma BMI 18 z hakiem więc nie jest źle:)

Gość sudfhs
Dlaczego obrazasz szczuple i chude dziewczyny? Nie rozumiem ludzi, ktorym brak tolerancji dla innych. Nie przyszlo Ci do glowy, ze sa dziewczyny, ktore maja taka niska wage z natury? Ja mam 163cm, waze 45 kg, bardzo chcialabym przytyc, ale mi nie wychodzi. Chodzbym nie wiadomo ile jadla to moja waga stoi w miejscu, nie chudne, ani nie tyje. Wiec nie rozumiem dlaczego myslisz, ze kazda szczupla dziewczyna meczy sie dieta i gloduje? Przyjmij do wiadomosci, ze sa osoby, ktore marza o tym, zeby przytyc, a Ty swoimi dziwnymi pogladami po prostu je obrazasz. Ja nie wyzywam sie na grubszych dziewczynach, bo sa osoby, ktore tak maja, ze nawet jedzac bardzo malo i tak tyja. Zacznij akceptowac rozne typy urody, kazdy czlowiek jest inny. Nie lecz swoich kompleksow obrazajac innych.

Gość zaloze sie sie ze
autorka topicu wiele by dala zeby byc nie normlaną:P bo co jak co lepiej byc za chuda niz za grubą....:P

Gdybym była taka jak autorka to odpisałabym, że tłuszcz wyżarł jej mózg i i jest spaśluchem + minka oczywiście:) a, że nie jestem taka jak autorka to powiem tyle: jesteś autorko niekulturalna i bardzo chamska🖐️

sudfhs : ja mam dokładnei tak samo jak ty !! ;) Jem jem i nie tyje . A waże tyle co anorektyczka chociaż nigdy sie nie odchudzałam . a i nie rozumiem jeszce jednego : Jak nazwie sie grubszą osobe tłusciochem czy grubasem to traktują to jak jakieś ich maltretowanie , a jeśli nazwiesz kogos szczupłego / chudego anorektyczką czy wieszakiem to ludzie tylko sie śmieją i przytakują .. ;/// Durne to jest i niesprawiedliwe ..

Gość emilllllllllllka
wiesz, bo smieja sie te grubsze przewaznie...

Gość Elwira15
Ja waze 51kg przy wzroscie 160cm waszym zdaniem to duzo????bo ja juz sama nie wiem