Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollLLLka

NIGDY NIE WYJDE ZA MAŻ NIE BEDE MIALA NAWET CHŁOPAKA.... MAM PRYSZCZE...........

Polecane posty

Gość lollLLLka

22lata i nadal pryszcze i chyba tak juz zostanie... bez makijazu wygladam strasznie!!!!!!:( pryszcze + blizny + tłusta cera + popękane naczynka = KOSZMAR!!!!!!!!!!!!! w makijazu jestem bardzo ladna, ale bez... dlatego zadnemu mezszczyznie sie nie pokaze bez makijazu bo chyba spalilabym sie ze wstydu...dlatego nie bede miala chlopaka a co za tym idzie meza... 😭

Gość Zablokowany
Pokaż zdjęcie to Ci powiem czy jesteś ładna czy nie :)

Gość ja zawszeeeee
mowilam ze nie wyjde za maz a jak juz wyjde to dopiero po slubie pokaze sie facetoi nago bo inaczej jak by zobaczyl moje male cycki to by uciekl hehehe a teraz mam narzeczonego ktory je uwielbia i wcale jnie sa takie malenki jak mi sie zdawaly:D

Gość Inka1981
Na wszystkie Twoje mankamenty urody może poradzić wizyta u dobrego dermatologa. Dostaniesz maść lub antybiotyk i trądzik zniknie. Oczywiście nie licz na natychmiastowy efekt bo leczenie musi trochę potrwać. Jeżeli chodzi o naczynka to je też można pozamykać u dermatologa. Na koniec blizny można spłycić kolagenem http://www.kolagen.org.pl/ poczytaj sobie o nim. I nie załamuj się będzie lepiej :) wiem co mówię, bo kiedyś myślałam podobnie! Aaa i nigdy nie mów nigdy!! :O)

Gość lollLLLka
ja seri mowie... i gowno daje mi dermatolog i wszystko, myslisz ze nie bylam??? a wszystko co piszesz to tez wymaga pokladow finansowych a takowych nie mam az tyle...

Gość xanx
Boze, durne gadanie. Facet ktory kocha nie jest tez slepy : /. Wiec co za glupek pisze, ze jak kocha to nie widzi. Widzi tak samo jak inni ale akceptuje. Pytanie czy zawsze bedzie to akceptowal. Co nie znaczy ze nie ucieszylby sie z wylecznie tychy niedoskonalosc. lollLLLka : ja mam 24 lata i to samo co ty. Gdyby nie niedoskonlalosci skory bylabym niemalze idealem. Mam stalego partnera, ale nie czuje sie dobrze wstajac rano obok niego, bo wiem co widzi patrzac na moja twarz : / Poza tym coraz czesciej zaczyna mowic ze moze bym "zadbala" o swoja twarz. Tak jakbym tego nie robila .. : / Akurat mysle ze poswiecam swojej twarzy 100x wiecej czasu niz pzrecietna kobieta, ktora problemow ze skora nie ma.

Gość xanx
Dodam, ze problem pojawil sie gdy zaczelam sie malowac i gdy zaczelam studia (straszny stres). Pozniej wizyty u dermatologa, masci, srasci i inne pierdoly a stan mojej twarzy sie pogarszal i pogarsza ; /. Zastanawiam sie nad tabletkami anty. Ale mam idealna figure, i nie che przytyc. A dwie moje siostry po hormonach przytyly niesamowicie, i po odstaiweniu maja same problemy.

Gość lollLLLka
xanx dobrze cie rozumiem :(

Gość xanx
lolka: ja zbieram pieniadze obecnie na zabiegi typu dermabrazja, peelingui, kwasy itp. Jak to nie pomoze, to nie sadze by juz cokolwiek pomoglo : /

Gość Nie mowcie tak prosze
Dziewczyny ja przeszlam straszny tradzik hormonalny, mam na kazdym policzku po jednym bliznowu, mam blizny na cozle, nawet makijaz nie pomoze, mam tez na lewym policzku blizny i przebarwienia. Lecze sie juz rok Mam chlopaka jestem szczesliwa i meza tez chce miec

ale rozumie was doskonale, bo sama sie mecze kremy, lasery masci antybotyki, walcze juz rok o swoja dawna ladna buzie

Gość xanx
a powiedz co to ten tradzik hormomalny? dlczego to cholerstwo cie dopadlo i ile masz lat jesli mozna wiedziec?

ja wyleczylam tradzik dzieki tabletka antykoncepcyjnym, nie mialy wplywu na moja wage, w ogole nie czulam ze biore, pomogly mi bo miala tradzik hormonalny i bardzo wysoki testosteron, wlasnie przez niego dostalam tradziku , nawet nie wiedzialam, ze jest podwyzszony. Nie wiedzialam czemu tak pogarsza sie moja buzia wiec zorbilam wszytskie mozliwe badania, choresterol, cukier, hormony, morfologie

mam 21 lat. z dnia na dzien zaczela mi sie pogarszac buzi, najpier krosti potem takie podskorne gole, pozniej mialam juz normlanie takie z ropa cos okropne, przez to zrobyly sie dwa bliznowce, nie moglam spac w nocy nawet na bok nie moglam przytulic glowy do poduszki na miesiac zrezygnowalam ze studiow, zeby zaczac leczenie

Gość xanx
a powiedz przez jaki czac bralas tabletki zanim wszytsko sie unormowalo? Bo juz chyba je odstawilas, tak?

obecnie na blizny mam masc dermatix 180 zl mam juz ja poraz drugi warta jest tej ceny, dziala, bo wiem na sobie jak bardzo mi pomogla. W moim szpitalu jezdze na specjany laser ktory pobudz skore do regeneracji i splyca blizny. Uywam tez antybiotyku clindacne bardzo dobrze wygladza buzie irozjasnia leczy tez stan zapalny skory. Przebarwienia najpier mialam fioletowe dzis juz mam leciutku rozowe i jest ich nie wiele, ale zuzylam amse kremow. ja sie nie chce poddawac, bo wiem zemoge sie wyleczyc chce to zorbic dla siebie i dla ukochanego

Gość lollLLLka
ja wlasnie ide zrobic badania na poziom hormonow :-o

bralam diane 35 przez pol roku tyle ile zalecala pani ginegolog, umnie juz w polowie opakowania bylo wiadac poprawe na buzi, bo zaczol mi spadac testosteron i wszytsko zaczelo wracac do normy. Dzis juz nie mam tradziku, ale blizny i przeparwienia sa, odzysalam tez swoje geste wlosy, bo bardzo mi wypadaly.

Gość xanx
Z tymi badaniami to tz rozne cyrki sa : / moja siostra robila ze trzy razy prawie w jednym czasie i jeden lekarz mowil ze jest ok, drugi ze ma za duzo jakeigos tm hormonu, a tzreci jeszcze ze ma go za malo : / Poza tym katowala sie tabltekami anty przez ponad 1,5 roku bo okresu w ogole nie miala. Jak tyko odstawiala tabletki to wszytsko wracalo do normy. w sensie ze okresu nadal brak. Teraz juz stwierdzila ze ma dosc, bo wlosy zaczely jej wypadac, przytyla lacznei z 10 kg, cycki urosly jej strasznie. Szkoda gadac.

zrocie badania, naparwde warto wydac te pieniadze, warto sparwdzic organizm. Ja mam bardzo dobra edykrynolog - ginekolog, clay czas jestem pod jej nadzorem, ona mi bardzo pomogla

Gość xanx
do nie mowcie tak: powiedz jeszcze ile jestes obecnie po odstawieniu tabletek, bo mowisz ze fekt sie utrzymuje w sensie ze nic nowego juz na buzi nie wyskakuje?

mi akurat pomogly, ale umnie tylko ten jeden hormon testosteron byl bardzo wysoki. Teraz kontroluje co pol roku testosteron, ale jest w normie tak jak powinien byc.

To juz 4 miesiac. Nie z buzia sie nic nie dzieje, maluje sie codziennie, podladem mocno kryjacym z unifance czy jakos tak sie on nazywa i caly czas uzywam kremu tego na blizny i na przebarwienia iwostin.

Gość xanx
w sumie to 4 miesiace to wcale nie tak dlugo, wiec nie wiadomo jak bardzo trwaly bedzie efekt :(. tez uzywam UNIFIANCE ale bardzo zaczal mi pzresuszac skore tak po 1,5 miesiaca uzywania go dzien w dzien. A ty jestes z niego zadowolona?

Gość z wiekiem tradzik naprawde
maleje! Byle nie dopuszczac do nowych blizn. Poza tym sa tez pryszczaci faceci z kompleksami , zawsze bedzie chetny, razem sobie poleczycie i posmiejeciuie sie jeszcze z tego.

jestem, ale uzywam go zima i jesienia. A na lato wybralam sorey make-up sceniczny , tez ladnie kryje.

Gość nie podam loginu
do z wiekiem: Madralo, ja nie mialam tradziku pzrez CALY okres dojrzewania. POjawil sie w wieku ok. 22 lat i jest coraz gorzej. Poza tym zycze ci tak samo dziewczyny ktora bedzie miala taka sam wade w wygladzie jak ty i obyscie sie z tego razem smiali i razem sobie leczyli : /

aha i ja mam jeszcze blizne blisko brwi okolo 1 cm i tak z 5 mm glebokosci, jej w ogole nie usune niczym i do konca zycia ja bede miala,i musialam sie z tym pogodzic , bo wiem ze to na cale zycie