Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadija_86

Dziewczyny, jakich produktow do mycia twarzy uzywacie?

Polecane posty

Gość xaviii
hmm wydaje mi sie ze mieszany.. a uzywam Garniera, Nivea Visage Young i Under 20 polecam!

Gość Ciam__
Ja Under 20 xdd

Gość zrytek
ja mam cerę mieszaną (ta okropna strefa T i przesuszone policzki...) ale nie mam wyprysków ani zaskórników, po prostu czasem się zaświecę ;) a używam kremu myjącego do twarzy st. Ives morelowego do skóry wrażliwej (bo oprócz tego że się świecę to jeszcze wrażliwa jestem;) a tak poza tym to nic szczególnego, jedyny krem jakiego używam to nivea soft ;) pozdrawiam

Gość frytaaa
AA z serii help bezzapachowy etc

Bioderma płyn micelarny.....jest przezznaczony raczej do skory bez nadmiernego przetluszczania sie , genialnie zmywa makijaz itd... i la roche posay....effaclar jest raczej do skory tlustej badz toleriane...mniej wysusza no ale dla suchej skory sie nie nadaje bioderma ma tez swietne zele do mycia

Gość studentka pasjonatka lumpowa
a co polecacie do skóry suchej ?

Gość harleysrarley
ja uzywam provegol zel z svr-u mam zryta wrazliwa i sucha skore. ten zel jest w porzadku, nie sciaga

Ja garnier czysta skora żel + peeling, teraz kupiłam coś podobnego z eveline. Ale garnier lepszy. Mam cerę normalną.

Gość skóra sucha i wrażliwa
używam pianki do mycia skóry suchej z oriflame, w takim różowym opakowaniu, jest świetna i nie wysusza a do tego baaardzo wydajna, mam ją już pól roku, buzie myje 2 razy dziennie a pianki mam jeszcze ponad połowe ;-)

Gość aksa
ja tak samo jak TRUSKAWKOWO-MALINOWO ,mydłem siarkowym -rewelacja

ja mam cere suchą a najlepiej służą mi garnier czysta skóra i nivea young, i po mimo tego ze mam 25 lat. do suchej przewaznie sa kremowe żele do mycia twarzy...