Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosaleen

Ale wczoraj fajnego faceta zaliczyłam na imprezie!

Polecane posty

aliczka-ty tez się tak puszczasz? :O ale te niektóre dziewczyny są pojebane.spoko,ja mam czas na ruchanie,mam dopiero 16 lat :P poza tym nie chce ruchac sie z byle szmatą 🖐️

Gość gralem roka
tyko nie idz tomek w slady prawiczka i kropka

Gość uhihana
po co wogole takie tematy, zal:o bez sensu wogole ciagnac taki temat, nienawidze kurestwa, najgorsze niemiec godności

Gość gralem roka
to jest prowokacja tak wogole

Gość uhihana
to po co to ciagnąc?

bez sensu! Kobiety jak sie zabawia na dyskotece i zalicza goscia sa uwazane jako szmaty! a faceci ktorzy dupcza na kazdym kroku to juz calkiem pozadni!

Gość ehh ja mam to samo
tez ostatnio zaliczylam na imprezie, czemu faceci nigdy nie dostaja za swoje tylko kobiety wychodza na te zle i niedobre wszystko jest dla ludzi

Gość ehh ja mam to samo
prawiczek dostajesz szalu jak dziewczyna nie jest dziewica?? a dlaczego to niby tak? poza tym co kazdej nieznajomej dziewczynie zadajesz pytanie czy jest dziewica?

ci faceci co ruchaja na imprezach to tez sa szmaciarze :O nie no,prawiczek nie przesadzajmy,jasne,ze fajnie byloby trafic na dziewice,ale w sumie jakby dziewczyna miala wczesniej jakichs chłopaków,to trudno.Byleby to byli faceci,których traktowała poważnie,z takimi się mogła przeciez ruchac

Gość ehh ja mam to samo
czyli co chlopcy, jak widzicie, ze jakas dziewczyna sie bzykwnie na imprezie z facetem to macie juz o niej wyrobione zdanie i jest skreslona?

Nie jestem zwolenniczkę zaliczania kobiet/mężczyzn, także droga autorko - naprawdę nie masz się czym chwalić. Ale z drugiej strony nie mogę znieść tej hipokryzji części facetów. Jeśli dziewczyna seksi się z nowo poznanym gościem lub miała wielu partnerów seksualnych to już lecą epitety typu: szmata, dziwka, kurwa. A wy to możecie sobie bzykać laski na prawo i lewo, w myśl zasady \"jak suka nie da, to pies nie weźmie\". Litości! To prywatna sprawa każdego, z kim, gdzie i po jakim czasie od zawarcia znajomości uprawia seks. Mamy równouprawnienie. Wg mnie tacy faceci dorównują poziomem kobietom, zwanym potocznie \"dupodajki\" :o

PS. Możecie wyrazić własne zdanie, ale nie macie prawa oceniać kogoś, kogo w ogóle nie znacie...

Gość ehh ja mam to samo
mysle, ze niestety faceci maja tak plytkie myslenie, ze tego nie zrozumieja i nadal beda sie przechwalac swoimi podbojami nawet wymyslonymi, a kobiety nazywac epitetami, zeby zaimponowac kolegom

Gość ehh ja mam to samo
widocznie ja nie natrafiam na cioty