Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmagda25

glupie pytanie

Polecane posty

Gość mmagda25

mam takie troche dosc smieszn epytanie...zawsze podcazs stosuknu boje sie zajscia wciaze..a kocham sie raczej z facetami bez gumek,jezeli on potrafi wyczuc kiedy bedzie mial wytrysk..jednak od jakiegos czasu wtrakcie stosunku kaze facetowi wyjsc z emnie bo boje sie niechcianej ciazy..powodem tego jest tez to z emoje qmpela nagadala mi z e w meskim sluzie ktory wydziela sie rowniez podczas gdy facet sie podnieca,sa tez plemniki..czy tj prawda?? mi sie wydaje z e nie bo wtedy to musialabym byc juz ze sto razy w ciazy,prosze sie tylko nie smiac tylko utwierdzic mnie w przekonaniau z eto sa jakies brednie

Gość elomelo
to nie sa brednie, niestety. mialas niesamowite szczescie, ze jeszcze nie zaszlas

Gość kobieto zanim zaczniesz
wspolzycie, poczytaj od czego mozna zajsc w ciaze, to co robisz jest nieodpowiedzialne.

Gość gupki
lolz, nastolatka...

Gość to nie ja haha
to prawda

Gość mmagda25
nie nie mam 25 lat.tylko kurde nigdy nigdzie nie moglam o tym wyczytac..dlatego sie pytam,

Gość dhdsh
też kiedy była taka (nie bójmy się tego słowa) debilna jak Ty i miałam tyle samo szczęścia jak Ty NARAZIE. Ale naprawdę, czy mało jest na kafe topików o niechcianej ciąży, o małżeństwach z rozsądku... proszę zacznij myśleć nim będzie zapóźno. W poniedziałek marsz do gina po tabletki antykoncepcyje!!!!!!!