Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssangria

kompulsowiczka się odchudza

Polecane posty

Gość sssangria

mówiłam to już milion razy ale powiem jeszcze raz- od jutra zaczynam. do 1. listopada zostało 6 tygodni, mam nadzieję na zrzucenie kilku kilogramów. mam 160 cm i na dzień dzisiejszy waga wskazuje 57,5 kg. chciałabym wrócić do wagi 53 kg, wiem, że jest to do osiągnięcia w 6 tyg. moje zasady: jem wtedy kiedy jestem głodna jeśli mam ochotę na coś słodkiego to jem od razu tylko trochę, bo później i tak zjem tylko dużo więcej jem normalnie tzn śniadanie obiad i małą kolację nie jem po 19 wybieram raczej zdrowe produkty tzn mleko 0,5% a nie 3,2%, więcej warzyw, piję wodę niegazowaną (z tym akurat nie będzie problemu bo tych zasad trzymam się już od jakiegoś czasu) ćwiczę (właściwie to ćwiczę już od 2 tyg, niewiele, ale codziennie) do dzieła ;-)

Gość Iwona88
hej:) to moze poodchudzamy sie razem? ja mam do zrzucenia duzo wiecej, ale mam bardzo drobne kosci, wiec i upragniona waga niewielka. tak jak Ty mam 160 i waze ok 54kg, chce tak ok. 45, chociaz waga nie gra roli, wazne centymetry:D

Gość sssangria
45 to moje marzenie od niepamiętnych czasów ;p ale najmniej udało mi się zejść do 49 kg. nie chce skakać od razu na głęboką wodę i zadowolę sie 53 kg. czyli chcesz schudnac jakieś 9 kg :>. proponuje pisać codziennie co zjadłyśmy, czym zgrzeszyłyśmy i wszystko co nam przyjdzie do głowy :-)

Gość ala ma kota20
moze i ja sie przylacze:)ten sam wzrost,waga 50kg,cel dwa kilo mniej:)Dziewczyny podajcie swoje wymiry. pod biustem 75 talia 64 biodra 87 udo 49

Gość sssangria
83-67-95 :P

Gość sssangria
przy 49 kg miałam 89- 90 cm w tyłku ;/

Gość ala ma kota20
cholera w tali masz prawie tyle co ja a wazysz 7,5kg wiecej:(

Gość Iwona88
89-69-94 MASAKRA!!!! a rok temu wazylam 42-43!!!

Gość sssangria
iwona przynajmniej jesteś bardziej wymiarowa niż ja, bo 83 a 95 to duża przepaść.. wyglądam jak hmm płaska- szafa ;-D a Ty masz z tyłu i z przodu mniej więcej po równo. co robisz na co dzień? ćwiczysz coś?

Gość ala ma kota20
Ja przed wakacjami wazylam 48kg i wtedy czulam sie najlepiej, w akacje zamiast schudnac to mi sie utylo:o o zgrozo!

Gość sssangria
a mi odkąd przestałam pracować.. w sumie 4,5 kg to nie tak dużo ale widać po mnie ;/

Gość Iwona88
ostatnio troche biegalam, jezdzilam na rowerze, ale teraz zimno wiec sama wiesz chyba jak sie czlowiekowi wtedy nie chce:D teraz cwicze w domu, od ok. 3 lat robie codziennie brzuszki ale co z tego jak miesnie sa obrosniete tluszczem?:D sama sie dziwie ze nie waze jeszcze 60 kg, ale to pewnie przez drobna budowe. sama widzisz- moze waze mniej od Ciebie ale w obwodach mam sporo wiecej:)

Gość sssangria
ja bym chciałam mieć w biuście tyle co Ty :-) mam nadzieję że tym razem zrucę te kilosy bo od pół roku połowę dnia spędzam na myśleniu o tym jaka jestem gruba ;/ jak stoję to tylko patrze na brzuch jak wystaje zgroza!! najlepsze jest to ze wystarczyłby miesiąc!! na 1000 kcal i byłoby po wszystkim a ja nie jestem w stanie wytrzymać ;/

Gość ala ma kota20
mnie zgubily lody,5-6 galek dziennie,czasmi na noc potrafilam z moimR zjesc litr lodow:ono i poszlo mi to w boczki.

Gość sssangria
a mnie kompulsy zgubiły ;p 2 paczki musli i jeszcze pare pyszności w ciągu godziny ahh te grzeszne wieczory ;-)

Gość Iwona88
ja mam zrabana przemiane materii:/ na 1000 nie schudne:( ja zauwazylam ze z siostra oprocz jedzenia nie mam zadnych tematow do rozmowy... zalosne. no i oczywiscie musze sie przyznac ze wczoraj mialam kompuls, dopiero staram sie z tego wychodzic. a dzisiaj zrobilam dzien oczyszczajacy ja tez mam mega gigantyczne boczki!! moja zmora, i biodra ktore nie mieszcza sie juz w spodnie:(

Gość ala ma kota20
Mi dwa tygodnie i cel osiagniety ale nie moge jakos sie zmobilizowac,zawsze cos wyskakuje,urodziny,imieniny,obiadki u mamusi,ciasto i pierogi u babci,wypady na pizze:o

Gość ala ma kota20
kompulsy mialam wczoraj wieczorem pol litra lodow czekoladowych,do tego chyba z pol kilo orzechow laskowych:(

Gość sssangria
2 tyg na sb i zgubiłam niecałe 3 kg- 3 kg wody ;/ no ja też przestałam się mieścić w spodnie ale kupiłam 2 pary nowych ;D 2,5 roku temu ważyłam tyle co teraz i schudłam 7- 8kg w 2,5 miecha a teraz nawet 1 kg jest mi ciężko zrzucić.. dobra dośc użalania się nad sobą (na dziś oczywiście :-P) lecę na razie i do zobaczenia jutro, pamiętajcie- TERAZ SIĘ UDA :-)

Gość ala ma kota20
sssangria musi sie udac!!Ja zaczne ograniczac kalorie stopniowo,mysle ze na poczatek 1300,bedzie ok,jak za tydzien nie bedzie wynikow to zmniejsze o kolejne 100 kal:) Ide rowniez,miłego wieczorku:)

Gość sssangria
no i jestem, moj dzien zaczal sie juz o 7... na razie serek wiejski + kawa z mlekiem, 1,5 kanapki (ciemny chleb zdrowoo ;D) + kawa z mlekiem. nie zdazylam jeszcze pocwiczyc, jak nie cwicze rano to pozniej ciezko sie zmusic ale wiem ze musze ;]

Gość sssangria
serek wiejski + kawa z mlekiem, 1,5 kanapki (ciemny chleb zdrowoo ;D) + kawa z mlekiem, rosół, jabłko, drożdżówka, troche ciasta i kulek czekoladowych ;-P, 1,5 kanapki, kawa zbożowa na mleku, troche ciasta :-P dietetycznie nie było, ale obżarstwa też nie, kulturalnie ćwiczyła, po 19 nie jadłam :-) a dziś- sałatka warzywna, kawa z mlekiem

Gość Iwona88
ssangria, Ty to niezla jestes, potrafisz wytrzymac tyle jedzac. ja to bym sie rzucila od razu na wszystko, musze jesc bardzo malo albo nic, wtedy moze wytzrymam. ja na szczescie lub nie mam egzamin, wiec skupiam siebardziej na nauce bo wiem ze jakbym miala kompulsto nic konkretengo nie zrobie - czyt. obleje egzamin:(

Gość sssangria
to jest własnie bardzo dziwne, bo jeszcze do niedawna też miałam syndrom WSZYSTKO ALBO NIC :-P najbardziej tyczyło się to słodkiego- albo nie jadłam nic słodkiego, nawet kostki czekolady ZERO albo tonę tego syfu.. a teraz samo z siebie wyszło tak że jakóś przestaje. no ale jakby nie patrzeć miałam się odchudzac ;/

Gość sssangria
salatka warzywna, kawa z mlekiem troche ciasta, kulki czekoladowe (cos jak rodzynki w czekoladzie- 6-7 sztuk) panga (bez panierki), ziemniak, salatka troche ciasta 3 galki lodow piękna dieta ;p moje wnioski sa takie ze chyba powinnam odzywiac sie ciastem bo jak zjem troche ciasta toprzez 5 -6 godzin nie jestem glodna ;p

Gość sssangria
2x serek homo naturalny 3x jablko danio warzywny, kromka chleba ciemnego 2 nalesniki puste, 2 nalesniki nadziewane kapusta z miesem słodka bułka kawa z mlekiem