Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiroszima

Mało lat, dużo problemów...

Polecane posty

Gość hiroszima

wszyscy sobie myślą, że młodość, czas zabawy itd i ogólnie fajnie ludzie, o czym wy mówicie wszyscy myślą, że łatwo jest być dziś młodym gówno prawda niech mi ktoś tu powie co ja mam zrobić, bo nie wiem. niech ktoś za mnie pożyje, ja dziękuję za tę robote. mam 16lat zero chłopaka, pryszcza na nosie, beznadziejne liceum bez perspektyw na przyszłość, wysokie IQ, niski dochód roczny rodziców, mieszkam na zadupiu. kocham pewnego chłopaka, a on mnie (ma w dupie), chciałabym wiedzieć, że moje życie ma jakiś sens i cel, że jestem tu z JAKIEGOŚ POWODU, PO COŚ, JESTEM COŚ WARTA, A NIE DLATEGO, ŻE RODZICOM PĘKŁA PREZERWATYWA z góry dziękuję

Gość mojboze
a ja mam raka???ale twoj problem chyba wiekszy

Gość hiroszima
jak sie ma tyle lat to faktycznie, większy i nie jestem EMO

Gość marudnamaruda
jestes tu po to aby pisac glupoty na forum no i masz juz swoj uragniony sens zycia

Gość mojboze
ja mam 21 i raka co mam mowic???

hiroszima> 16 lat i nie mialam chlopaka, prysz na nosie... boze jak wy sie dzisiaj ze sobą ludzie pieścicie... to co ma powiedziec dziewczyna ktora napisala, ze ma raka a ty dalej swoje :O idz dziecko sie połóz spac najlepiej, bo juz chyba przez sen cos pieprzysz :O

Gość mojboze
zostaly mi jakies 2 miesiace zycia...

Gość hiroszima
tego ci nie powiem, tak samo, jak ty nie powiesz mi, po co mam żyć

wiesz co dziecko jestem niewiele starsza od ciebie bo mam 19 lat ale jak bylam w twoim wieku to marzylam o takich bzdurnych problemach:O

Gość hiroszima
Sweet Dreams jaki wiek, takie problemy, odwal się (odwal się, proszę) niektórzy żyją 21 lat i wygrywają swoje życie inni żyją do późnej starości i nic im nie wyszło

Gość hiroszima
a zresztą nieważnea

Gość O kurcze ..............
Masz 16 lat i BARDZO duzo mozliwosci przed Toba. Zajmij sie nauka, swoje marzenia zacznij urzeczywistniać, CIESZ SIE MLODOSCIA!!!!!!!!!!!!!!!! Za 2 lata bedziesz pelnoletnia, skonczysz liceum - wybierz kierunek studiow TAKI JAKI TOBIE bedzie pasowal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie pasuje Ci miejsce w ktorym mieszkasz - to go zmienisz. Nie pasuje Ci, ze rodzice slabo zarabiaja - to znajdziesz prace, za ktora bedziesz dostawac ogromna kase. A jak na razie skoncz marudzic - wez sie za nauke, bo ludzie maja wieksze problemy i tak nie marudza jak Ty (naleza pewnie do nich i Twoi rodzice)

Gość co to kur*a jest
jak chcesz sie dowiedziec ile jestes warta i po co tu jestes to spotkaj sie ze mna

Gość Catchmeifyoucan
Ja mam 17 lat i chciałabym, żeby moim największym problemem był pryszcz na buzi, albo miejsce zamieszkania. Cały czas mam problemy w rodzinie i zero spokojnego życia od 10 roku życia, a mimo wszystko nie robię z siebie cierpiętnicy, tylko cieszę się że spotkały mnie mało przyjemne chwile w moim dotychczasowym życiu, bo przynajmniej wiem po części jak potrafi dać w dupe i odbieram to jako naukę życiową.. Dziewczyna napisała, że ma raka co jest w ogóle sto razy gorsze, a ty się wykłócasz co jest gorsze i niech Ci będzie...Twój pryszcz na nosie i brak chłopaka to jest życiowa tragedia. Najlepiej idź i sobie coś zrób, bo tego nie da się przeżyć.